Arieva Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 2.448 Çözümler 2 19 Temmuz 2025 #11 volkankelebek dedi: On siparişler ne zaman açılır tahmini. Genişletmek için tıkla... Eylül gibi bence.
volkankelebek dedi: On siparişler ne zaman açılır tahmini. Genişletmek için tıkla... Eylül gibi bence.
volkankelebek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2016 Mesajlar 3.509 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #12 Arieva dedi: Eylül gibi bence. Genişletmek için tıkla... Global fiyatı 70 dolar ise eski oyunların fiyatlandırmasına göre 52 dolar yaparlar diye düşünüyorum. 40 dolar yaparlarsa tadında yenmez alırım.
Arieva dedi: Eylül gibi bence. Genişletmek için tıkla... Global fiyatı 70 dolar ise eski oyunların fiyatlandırmasına göre 52 dolar yaparlar diye düşünüyorum. 40 dolar yaparlarsa tadında yenmez alırım.
Arieva Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 2.448 Çözümler 2 22 Temmuz 2025 #13 volkankelebek dedi: Global fiyatı 70 dolar ise eski oyunların fiyatlandırmasına göre 52 dolar yaparlar diye düşünüyorum. 40 dolar yaparlarsa tadında yenmez alırım. Genişletmek için tıkla... Ben deli gibi fanı oldugum için ön siparişe açılır açılmaz 70 dolar olsa bile tak diye alırım galiba.
volkankelebek dedi: Global fiyatı 70 dolar ise eski oyunların fiyatlandırmasına göre 52 dolar yaparlar diye düşünüyorum. 40 dolar yaparlarsa tadında yenmez alırım. Genişletmek için tıkla... Ben deli gibi fanı oldugum için ön siparişe açılır açılmaz 70 dolar olsa bile tak diye alırım galiba.