İddia Resident Evil Code: Veronica Remake bu yıl resmi olarak duyurulacak!

Makaleler
2
Daha fazla  
Resident Evil söz konusu olduğunda sızıntılarıyla bilinen Dusk Golem, bu yıl RE Code: Veronica Remake'in duyurulacağını söylüyor. RE 5 Remake'in duyurusunu bekleyenlerin ise istediklerini göremeyeceklerini belirtiyor. Bana fark etmez vallahi, Capcom RE oyunlarının nerdeyse hepsinin remake versiyonlarını ısıtıp ısıtıp önümüze koyacak. Orijinal oyunları oynamamıştım (RE 5 ve RE 6 dışında) zaten, önümüze koyduğunu direkt oynarım.

Kaynak:

Resident Evil söz konusu olduğunda sızıntılarıyla bilinen Dusk Golem, bu yıl RE Code: Veronica Remake'in duyurulacağını söylüyor. RE 5 Remake'in duyurusunu bekleyenlerin ise istediklerini göremeyeceklerini belirtiyor. Bana fark etmez vallahi, Capcom RE oyunlarının nerdeyse hepsinin remake versiyonlarını ısıtıp ısıtıp önümüze koyacak. Orijinal oyunları oynamamıştım (RE 5 ve RE 6 dışında) zaten, önümüze koyduğunu direkt oynarım.

Kaynak:
Code Veronica, özellikle hikâye açısından serinin en önemli oyunlarından biri ve şu anda seri içinde remake’e en çok ihtiyaç duyan oyun. Açıkçası bu habere bayağı sevindim, çünkü Code Veronica benim serideki favorilerim arasında ilk 3’e giren bir oyun. Hatta dürüst olmam gerekirse RE4’ten önce Code Veronica’nın remake’ini yapmaları çok daha mantıklı bir hareket olurdu ama olsun, RE5’i yapmak yerine önceliği Code Veronica’ya vermiş olmalarına baya sevindim.

Bayağı eskimiş olduğu için hala oynamadım eskisini. Xbox 360 oyunu olarak 5-10 TL'ye almıştım galiba, öyle duruyor maalesef.

Yeni halini ama kesinlikle oynarım, RE oyunları gerçekten kaliteli oluyor.

Hadi code veronica çok daha önce yapılması gerekiyordu da (bu arada Capcom'un code veronica remake yapma gibi bir planı yoktu zamanında anket yaptıkları için en çok istediğiniz proje nedir diye ) ondan code veronica projesi başlatıldı yoksa gene gram umurlarinda olmazdı da 0 ne alaka he gene çıksa sorun yok.

@alasakarama, RE oyunlarının Remake sürümü iyi oluyor, iyi yapıyorlar gerçekten.
:d
1768999995013.jpeg

@beyaz kedi içerik anlamında birkaç yeri çıkartmışlardı sadece, onlarda gereksiz uzatılmış yerler diye biliyorum. Gayet iyiydi re3.

Değildi sadece çıkarmakla kalmadılar senaryo denilen şey orta da yoktu bile

He bir de re 2 remake de de aynı durum yaşandı a da naptiysan b de de yapıyorsun Silent Hill 2 Remake dışında( bloober bile gayet iyi iş çıkardı) ama re de şu an tek düzgün remake var adamların RE 4 remake o da.

@beyaz kedi Hocam sırf yani birkaç yeri çıktı diye yıllar önce çıkmış, artık eskimekten oynanamayan oyunu oynayacak değilim maalesef. Kusura bakmayın. Çoğu oyuncu da bu kadar önemsemiyordur bu olayı bence.

Oynanış açısından da ben gayet yeterli buldum, hikayesi de yeterliydi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı