Resident Evil için sürüm tavsiyesi

Booker_DeWitt

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar, görseldeki 4 adet Resident Evil oyununu almayı düşünüyorum. Sorum village ve 7 serisi için Gold almak mantıklı olur mu? Yoksa ikisini de standart Edition olarak mı değiştirmem daha iyi olur?

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    65,4 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Village'da satın almak isteyeceğiniz tek DLC Winters' Expansion.
Ana hikayeyi third personla bir daha oynuyorsunuz.
Chris Redfield, Ethan Winters, Karl Heisenberg, Lady Dimitrescu olarak farklı challengelar yapabiliyorsunuz.
Ethan Winters'ın kızı olan Rose'un büyümüş bir halini oynayabiliyorsunuz.

Resident Evil 7'de ise sanırım End of Zoe yeterli olur.

Ama sorun şu ki bu oyun serisinin fiyatları o kadar pahalı ki tekli alsanız daha pahalıya geliyor. Bence direkt paket olarak alın.

Hocam Village'da satın almak isteyeceğiniz tek DLC Winters' Expansion.
Ana hikayeyi third personla bir daha oynuyorsunuz.
Chris Redfield, Ethan Winters, Karl Heisenberg, Lady Dimitrescu olarak farklı challengelar yapabiliyorsunuz.
Ethan Winters'ın kızı olan Rose'un büyümüş bir halini oynayabiliyorsunuz.

Resident Evil 7'de ise sanırım End of Zoe yeterli olur.

Ama sorun şu ki bu oyun serisinin fiyatları o kadar pahalı ki tekli alsanız daha pahalıya geliyor. Bence direkt paket olarak alın.
Tamamdır hocam bu şekilde paket olarak alıyım o zaman. Dediğiniz gibi eğer sadece oynanabilir dlc'yi almak istesem daha pahalı oluyor.
Son olarak bir şey daha sorcaktım. Resident Evil 7'den başlasam ve Village oynasam hikayesel olarak bir şey kaçırır mıyım? Önceki oyunlara bakmam gerekir mi?

Tamamdır hocam bu şekilde paket olarak alıyım o zaman. Dediğiniz gibi eğer sadece oynanabilir dlc'yi almak istesem daha pahalı oluyor.
Son olarak bir şey daha sorcaktım. Resident Evil 7'den başlasam ve Village oynasam hikayesel olarak bir şey kaçırır mıyım? Önceki oyunlara bakmam gerekir mi?
Oyunların sırası:
  1. Resident Evil 0
  2. Resident Evil
  3. Resident Evil 2/Remake
  4. Resident Evil 3/Remake
  5. Resident Evil: Code Veronica
  6. Resident Evil 4
  7. Resident Evil: Revelations
  8. Resident Evil 5
  9. Resident Evil: Revelations 2
  10. Umbrella Corps
  11. Resident Evil 6
  12. Resident Evil 7: Biohazard
  13. Resident Evil Village
şeklinde gidiyor. İlgi çekici bir hikayesi var ama ben şahsen hikayeden bir şey kaçırdığımı düşünmüyorum, Village ve 4 Remake'i oynadıktan sonra YouTube'dan bir timeline videosu izlerim. Orijinal RE2, orijinal RE3, oriijnal RE4, orijinal RE5, RE2 Remake, RE3 Remake haricinde oyunları oynamadım. Village ile RE7'nin bir kısmını YouTube'dan izlemiştim. Dün Village'a başladım, çıktığında ise 4 remake'e başlayacağım.

Son düzenleme:
Oyunların sırası:
  1. Resident Evil 0
  2. Resident Evil
  3. Resident Evil 2/Remake
  4. Resident Evil 3/Remake
  5. Resident Evil: Code Veronica
  6. Resident Evil 4
  7. Resident Evil: Revelations
  8. Resident Evil 5
  9. Resident Evil: Revelations 2
  10. Umbrella Corps
  11. Resident Evil 6
  12. Resident Evil 7: Biohazard
  13. Resident Evil Village
şeklinde gidiyor. İlgi çekici bir hikayesi var ama ben şahsen hikayeden bir şey kaçırdığımı düşünmüyorum, Village ve 4 Remake'i oynadıktan sonra YouTube'dan bir timeline videosu izlerim. Orijinal RE2, orijinal RE3, oriijnal RE4, orijinal RE5, RE2 Remake, RE3 Remake haricinde oyunları oynamadım. Village ile RE7'nin bir kısmını YouTube'dan izlemiştim. Dün Village'a başladım, çıktığında ise 4 remake'e başlayacağım.
Anladım hocam bilgi için çok teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı