Resident Evil oyunları nasıldır?

249873

Kilopat
Selam, korku oyunları oyanamayan bir insanım. :) Bu oyunlarında tekrar zamlanma ihtimali var mı yok mu artık bilinmiyor, bu yüzden Resident Evil 2 ve 3'ü kesin alacağım.

Ancak 7 ve 8'e karar veremedim. Biraz fazla gerilip direkt oyunu kapatan birisiyim. Sizce alıp bu fobimin üstüne gitmeli miyim? Gold Edition paketi şu an 300 TL, sizce değer mi?

Not: Bu oyunları alsam bile kesin olarak 1 yıl kadar oynama ihtimalim yok. Sizce alınır mı? Yoksa kalsın mı dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Resident Evil 2-3-4 Remake, 7-8 oyunlarını oynadım ve hepsi birbirinde güzel yapımlardı. Hiçbirinden pişman olacağınızı düşünmüyorum. Ayrıca çok da korku elementi barındıran bir oyun serisi değil Resident Evil. Sadece hafif gerilim yaşarsınız o kadar.

Korku oyunlarını sevmem çoğunlukla ama Resident Evil serisi saf korku olmadığı için çok güzel seridir öneririm özellike re 2 remake.

Selam, korku oyunları oyanamayan bir insanım. :) bu oyunlarında tekrar zamlanma ihtimali var mı yok mu artık bilinmiyor, bu yüzden Resident Evil 2 ve 3'ü kesin alacağım.

Ancak 7 ve 8'e karar veremedim. Biraz fazla gerilip direkt oyunu kapatan birisiyim. Sizce alıp bu fobimin üstüne gitmeli miyim? Gold Edition paketi şu an 300 TL, sizce değer mi?

Not: Bu oyunları alsam bile kesin olarak 1 yıl kadar oynama ihtimalim yok. Sizce alınır mı? Yoksa kalsın mı dersiniz?

Açıkçası ben oyunlara zam geliceğini düşünüyorum çünkü yeni çıkan 4'ün fiyatı 800 lirayı geçmiş durumda hem de böylesine efsaneleşmiş bir oyunu neden al miyim diye düşündüm ve aldım bence hayatın boyunca oynayip bitirip denemen gereken oyunlardan birisidir.
Eğer dlslerini oynamicaksan Gold Edition alma 7 ve 8'i ayrı ayrı al cok daha ucuza geliyor.

Resident Evil 2-3-4 Remake, 7-8 oyunlarını oynadım ve hepsi birbirinde güzel yapımlardı. Hiçbirinden pişman olacağınızı düşünmüyorum. Ayrıca çok da korku elementi barındıran bir oyun serisi değil Resident Evil. Sadece hafif gerilim yaşarsınız o kadar.

İşte bu 1 yıl olayı birazcık canımı sıkıyor hocam. Eğer bazı oyunlar Game Pass'e gelirsede boşa para vermiş olurum. Gold paketi biraz da pahalı. O kadar eklentiye gerek var mıdır?

İşte bu 1 yıl olayı birazcık canımı sıkıyor hocam. Eğer bazı oyunlar Game Pass'e gelirsede boşa para vermiş olurum. Gold paketi biraz da pahalı. O kadar eklentiye gerek var mıdır?
Re 7-8 ve dışındaki oyunlar için ek içerik almanıza gerek yok bence.

Capcom oyunlarının çoğu Game Pass'a gelmez ve geleceğini de düşünmüyorum.

Korkuyorsanız ve korku oyunlarına başlamak, oynamak istiyorsanız RE serisi bence en ideali. Çünkü oyunda kendini savunabiliyorsun artı olarak çok korkunç değiller sadece gerilim var. Eğer pahalı geldiyse de normal sürümlerini almanızı tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı