Resident Evil oyunu önerisi

• Konuyu başlatan Matany
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 684
4. oyun 2 ile bağlantılı. Village ise ayrı bir seri. O da Resident Evil 7 den sonra çıkan oyun. Yani bağlantısı 7 ile. . 1-2-3-4 korku öğeleri dışında daha çok aksiyona dayalı oyunlar. Konseptleri farklı.
2'de korku ve gerilim öğeleri daha fazla. 4 ise aksiyona daha fazla ağırlıklı.

Resident Evil 4 Remake (RE4make) oynamadan önce Resident Evil 2 Remake (RE2make) oynamanızı şiddetle tavsiye ediyorum. RE2make'i özellikle hem 1st Run hem de 2nd Run olarak bitirmelisiniz. Çünkü RE4make'in başlangıcında olan bağlantıların bazılarını RE2make'te 2nd Run'ı bitirince görebiliyorsunuz.

Village ise RE7 ile bağlantılı.

Ethan Winters = Resident Evil 7, Resident Evil Village.

Leon S. Kennedy = Resident Evil 2, Resident Evil 4.
Aynen öyle.

Peki bu oyunlar içerisinden 1 tanesini almak istiyorum şu anlık. Hangisini tercih etmeliyim.

Peki bu oyunlar içerisinden 1 tanesini almak istiyorum şu anlık. Hangisini tercih etmeliyim.
Bence Resident Evil 4 Remake daha mantıklı. Tabii RE2make'i de almayı ve oynamayı unutmayın. RE4make gerçekten epey kaliteli bir oyun. RE2make de aynı şekilde öyle.

Re 7 oynamadan Re Village oynarsan pek bir şey anlamazsın o yüzden Re4 Remake. Ek olarak Resident Evil oyunlarının kendine has bir sistemi var ve Re4 Remake sayesinde o mantığı daha kolay anlarsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı