E emregokhan690 Decapat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 17:30 #1 Resident Evil oyunlarının remake PC'de var mı, varsa nerede? 4. oyunun remake'ini bulamadım PC'de. Son düzenleyen: Moderatör: Perşembe 17:40
Shinoa Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.090 Makaleler 5 Çözümler 26 Yer İstanbul Perşembe 17:33 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 1.296 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 17:34 #3 emregokhan690 dedi: Resident Evil oyunlarının remake PC'de var mı, varsa nerede? 4. oyunun remake'ini bulamadım PC'de. Genişletmek için tıkla... Steam'de ki RE4 zaten remake hali hocam.
emregokhan690 dedi: Resident Evil oyunlarının remake PC'de var mı, varsa nerede? 4. oyunun remake'ini bulamadım PC'de. Genişletmek için tıkla... Steam'de ki RE4 zaten remake hali hocam.
beyaz kedi Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 1.566 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 23:41 #4 Kasım_0 dedi: Steam'de ki RE4 zaten remake hali hocam. Genişletmek için tıkla... Yalnız orijinali de mevcut Steam de sadece remake yok.
Kasım_0 dedi: Steam'de ki RE4 zaten remake hali hocam. Genişletmek için tıkla... Yalnız orijinali de mevcut Steam de sadece remake yok.
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 1.296 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 23:42 #5 beyaz kedi dedi: Yalnız orijinali de mevcut Steam de sadece remake yok. Genişletmek için tıkla... Evet hocam onu bende fark ettim ama konu sahibi remake diye bahsedince aklım direkt oraya gitti.
beyaz kedi dedi: Yalnız orijinali de mevcut Steam de sadece remake yok. Genişletmek için tıkla... Evet hocam onu bende fark ettim ama konu sahibi remake diye bahsedince aklım direkt oraya gitti.