Resident Evil Requiem alınır mı?

Bütçe
900

shadow52

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Elimde 900 TL gibi bir para var, yaklaşık 20 dolar ediyor. Öncelikle şunu söyleyeyim: Resident Evil Requiem ile ilgili hiçbir şey bilmiyorum ve daha önce hiç Resident Evil oyunu oynamadım. Beni çekmesinin nedeni de demosunu izlemiş olmam ve aşırı güzel gözükmesi. Oyunu ıtem satış adlı sitede 1200 TL şeklinde, NVIDIA'nın 12 aylık GeForce NOW üyelerine verdiği kod olarak satıldığını gördüm. Birazcık pazarlık ile 920 TL'ye indirdim fakat acaba Steam'e o parayı yükleyip indie 2-3 oyun ve 1 ana oyun olarak harcamak da mantıklı geldi. Sizce ne yapmalıyım? Resident Evil Requiem bu paraya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır. Serinin diğer oyunlarına göre oyunun süresi kısa bunu bilerek alın alacaksanız. Ama seriyi hiç bilmiyorsanız ve denemediyseniz önce 2. oyunu oynayın hem hikayede kopuklukta yaşamış olmazsınız.

Merhaba. Elimde 900 TL gibi bir para var, yaklaşık 20 dolar ediyor. Öncelikle şunu söyleyeyim: Resident Evil Requiem ile ilgili hiçbir şey bilmiyorum ve daha önce hiç Resident Evil oyunu oynamadım. Beni çekmesinin nedeni de demosunu izlemiş olmam ve aşırı güzel gözükmesi. Oyunu ıtem satış adlı sitede 1200 TL şeklinde, NVIDIA'nın 12 aylık GeForce NOW üyelerine verdiği kod olarak satıldığını gördüm. Birazcık pazarlık ile 920 TL'ye indirdim fakat acaba Steam'e o parayı yükleyip indie 2-3 oyun ve 1 ana oyun olarak harcamak da mantıklı geldi. Sizce ne yapmalıyım? Resident Evil Requiem bu paraya değer mi?

Yani mantıken bir serinin 9.oyunudan başlamak hikayede büyük eksiklikler yaratır sizin için. Steam'den 10 dolara RE2 ve RE3 Remake'in olduğu paketi satın alabilirsiniz. İkisi de güzel oyunlardır.

Leonun hikayesini anlaman için 2 veya 4 oynaman güzel olur. Ama oynamaya üşeniyorum diyorsan özetlerini izleyip oyuna dalabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı