swaghos Hectopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.346 Çözümler 50 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #1 Resident Evil Requiem Gamescom Demo'sundan 10 dakikalık oynanış yayınlandı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 20 Ağustos 2025
Resident Evil Requiem Gamescom Demo'sundan 10 dakikalık oynanış yayınlandı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
veysoo Picopat Katılım 29 Haziran 2025 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek çalışmıyor 20 Ağustos 2025 #2 swaghos dedi: Resident Evil Requiem Gamescom Demo'sundan 10 dakikalık oynanış yayınlandı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dehşet bir şey olacak bir de 4K 120 FPS oynarsan oooooooo
swaghos dedi: Resident Evil Requiem Gamescom Demo'sundan 10 dakikalık oynanış yayınlandı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dehşet bir şey olacak bir de 4K 120 FPS oynarsan oooooooo
darkpassanger Picopat Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 551 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Ağustos 2025 #3 swaghos dedi: Resident Evil Requiem Gamescom Demo'sundan 10 dakikalık oynanış yayınlandı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben bu kadar beklemiyordum o gtace hantallaması falan oyun üst düzey olmuş cidden.
swaghos dedi: Resident Evil Requiem Gamescom Demo'sundan 10 dakikalık oynanış yayınlandı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben bu kadar beklemiyordum o gtace hantallaması falan oyun üst düzey olmuş cidden.
veysoo Picopat Katılım 29 Haziran 2025 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek çalışmıyor 20 Ağustos 2025 #4 darkpassanger dedi: Ben bu kadar beklemiyordum o gtace hantallaması falan oyun üst düzey olmuş cidden. Genişletmek için tıkla... Capcom artık Türkçe dilininde vermesi lazım ama değil mi? Araplara bile veriyor bize vermiyor
darkpassanger dedi: Ben bu kadar beklemiyordum o gtace hantallaması falan oyun üst düzey olmuş cidden. Genişletmek için tıkla... Capcom artık Türkçe dilininde vermesi lazım ama değil mi? Araplara bile veriyor bize vermiyor
darkpassanger Picopat Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 551 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Ağustos 2025 #5 veysoo dedi: Capcom artık Türkçe dilininde vermesi lazım ama değil mi? Araplara bile veriyor bize vermiyor Genişletmek için tıkla... Kimse vermiyor ki Rockstar yıllarca yalvardık gta6 türkçe destek bile gelmedi
veysoo dedi: Capcom artık Türkçe dilininde vermesi lazım ama değil mi? Araplara bile veriyor bize vermiyor Genişletmek için tıkla... Kimse vermiyor ki Rockstar yıllarca yalvardık gta6 türkçe destek bile gelmedi
veysoo Picopat Katılım 29 Haziran 2025 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek çalışmıyor 20 Ağustos 2025 #6 darkpassanger dedi: Kimse vermiyor ki Rockstar yıllarca yalvardık GTA6 Türkçe destek bile gelmedi Genişletmek için tıkla... En çok da para bayılan biz Türkler ama
darkpassanger dedi: Kimse vermiyor ki Rockstar yıllarca yalvardık GTA6 Türkçe destek bile gelmedi Genişletmek için tıkla... En çok da para bayılan biz Türkler ama
darkpassanger Picopat Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 551 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Ağustos 2025 #7 veysoo dedi: En çok da para bayılan biz Türkler ama Genişletmek için tıkla... Orası öyle yani adamların saatlik ücreti bizim günlük ücretimiz o yüzden bize çok geliyor.
veysoo dedi: En çok da para bayılan biz Türkler ama Genişletmek için tıkla... Orası öyle yani adamların saatlik ücreti bizim günlük ücretimiz o yüzden bize çok geliyor.
veysoo Picopat Katılım 29 Haziran 2025 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek çalışmıyor 20 Ağustos 2025 #8 darkpassanger dedi: Orası öyle yani adamların saatlik ücreti bizim günlük ücretimiz o yüzden bize çok geliyor. Genişletmek için tıkla... Biz akıllanmayız gideyim de şu Resident Evil requiem i listeme ekleyeyim kaç dolardan çıkar acaba 100 doları var gibi
darkpassanger dedi: Orası öyle yani adamların saatlik ücreti bizim günlük ücretimiz o yüzden bize çok geliyor. Genişletmek için tıkla... Biz akıllanmayız gideyim de şu Resident Evil requiem i listeme ekleyeyim kaç dolardan çıkar acaba 100 doları var gibi
darkpassanger Picopat Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 551 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Ağustos 2025 #9 veysoo dedi: Biz akıllanmayız gideyim de şu Resident Evil requiem i listeme ekleyeyim Genişletmek için tıkla... Steam çıkış fiyatı 44.99 olunca crack adındaki RAT'lı linklere abanırız
veysoo dedi: Biz akıllanmayız gideyim de şu Resident Evil requiem i listeme ekleyeyim Genişletmek için tıkla... Steam çıkış fiyatı 44.99 olunca crack adındaki RAT'lı linklere abanırız
Arnyek Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 496 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #10 darkpassanger dedi: Kimse vermiyor ki Rockstar yıllarca yalvardık gta6 türkçe destek bile gelmedi Genişletmek için tıkla... Rockstar'ın bugüne kadar hiçbir oyununda Türkçe dil desteği gelmedi ve geleceğini de sanmıyorum.
darkpassanger dedi: Kimse vermiyor ki Rockstar yıllarca yalvardık gta6 türkçe destek bile gelmedi Genişletmek için tıkla... Rockstar'ın bugüne kadar hiçbir oyununda Türkçe dil desteği gelmedi ve geleceğini de sanmıyorum.