Sürprizbozan İnceleme Resident Evil Requiem

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emrevitus13

Picopat
Daha fazla  
20260304124030_1.jpg

Grace bölümü:

20260227093545_1.jpg

Oyun burada başyapıt. Bir tane eksiğini sayamam o. Kadar güzel ki sırf bu bölümleri defalarca oynayacağıma inanıyorum. Bu bölüme puanım 100/100

Araya sıkıştırılmış leon bölümleri: Bu bölümlerde çok tatlı ve hoş olmuş korku ile gerilen stresimizi alıp 10 dakika aksiyon ile deşarj oluyoruz bence çok güzel dokunuş olmuş 100/100
Leon bölümü:

20260304104842_2.jpg

İşte bu bölümle itibaren maalesef oyun sonuna kadar bariz bir düşüş söz konusu. Ben çok eğlendim (roketatar atan zombiler hariç o neydi lan öyle) onun harici güzeldi ancak grace kadar eğlenemediğimi de söylemeliyim bir de adımbaşı mermi düşmesi de can sıkıcı o yüzden bu bölüme vereceğim puan 100 üzerinden 88 olur ama dediğim gibi yine bariz bir kalite var ama grace kalitesini aramayın.
Laboratuvar bölümü:

20260302145329_1.jpg

Alien ısolation oynayanlar bilirler çok benzettim ben o oyuna. Benim kişisel fiktrim yine harika ama leon bölümlerinden aşağıda kalmış. O yüzden buraya bölüm puanım 100 üzerinden 80 olur.
Final bölümü:

20260302150202_1.jpg

Geldik en sönük bölüme final her anlamda bana hayal kırıklığı yaşatan tek yer oldu. Muazzam başlayan ama maalesef çok kötü biten bir oyun oldu benim için bu final bölümü 100 üzerinden 40 alır ancak.

Oyuna genel puanım 81.6 / 100.
Oyunu 51. saat oynadım ve iki kez bitirdiğimi de not edeyim.

Ekran görüntüsü 2026-03-07 113425.png

Eki Görüntüle 2672295

Grace bölümü:

Eki Görüntüle 2672296

Oyun burada başyapıt. Bir tane eksiğini sayamam o. Kadar güzel ki sırf bu bölümleri defalarca oynayacağıma inanıyorum. Bu bölüme puanım 100/100

Araya sıkıştırılmış leon bölümleri: Bu bölümlerde çok tatlı ve hoş olmuş korku ile gerilen stresimizi alıp 10 dakika aksiyon ile deşarj oluyoruz bence çok güzel dokunuş olmuş 100/100
Leon bölümü:

Eki Görüntüle 2672297

İşte bu bölümle itibaren maalesef oyun sonuna kadar bariz bir düşüş söz konusu. Ben çok eğlendim (roketatar atan zombiler hariç o neydi lan öyle) onun harici güzeldi ancak grace kadar eğlenemediğimi de söylemeliyim bir de adımbaşı mermi düşmesi de can sıkıcı o yüzden bu bölüme vereceğim puan 100 üzerinden 88 olur ama dediğim gibi yine bariz bir kalite var ama grace kalitesini aramayın.
Laboratuvar bölümü:

Eki Görüntüle 2672298

Alien ısolation oynayanlar bilirler çok benzettim ben o oyuna. Benim kişisel fiktrim yine harika ama leon bölümlerinden aşağıda kalmış. O yüzden buraya bölüm puanım 100 üzerinden 80 olur.
Final bölümü:

Eki Görüntüle 2672299

Geldik en sönük bölüme final her anlamda bana hayal kırıklığı yaşatan tek yer oldu. Muazzam başlayan ama maalesef çok kötü biten bir oyun oldu benim için bu final bölümü 100 üzerinden 40 alır ancak.

Eki Görüntüle 2672301

Elinize sağlık hocam💛

Eki Görüntüle 2672295

Grace bölümü:

Eki Görüntüle 2672296

Leon bölümü:

Eki Görüntüle 2672297

Laboratuvar bölümü:

Eki Görüntüle 2672298

Final bölümü:

Eki Görüntüle 2672299

Eki Görüntüle 2672301
alınırmı

50 doları kesinlikle hak ediyor. Deluxe ise alınır mı? Tartışmalı bir konu çünkü DLC'ler bu pakete gelecekse alınır gelmeyecekse Deluxe almayın hocam. Deluxe'nin tek artısı dimitrescu kostümü onun haricinde pek bir şey yok.

Elinize sağlık hocam💛

Teşekkür ederim hocam normalde yapamayacaktım da dayanadım. :D

Evet hocam, Grace bölümünden sonra Leon bölümünde o kadar eğlenemedim. Belki de RE2 ve RE3 oyunlarını daha çok sevdiğimdendir.

Evet hocam, grace bölümünden sonra leon bölümünde o kadar eğlenemedim. Belki de RE2 ve RE3 oyunlarını daha çok sevdiğimdendir.

Eğlendim evet ama işte yazıda da dediğim gibi grace bölümü o kadar iyi ki leon bölümü yanında sönük kalmış yoksa orası da güzel bazı saçmalıklarına rağmen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı