C csrpici Decapat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Mart 2023 #1 Bu oyunun Türkçe yamasını arıyorum ama sağlam link olan yamayı bulamadım. Bilgisi olan yardım edebilirse sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2023
Bu oyunun Türkçe yamasını arıyorum ama sağlam link olan yamayı bulamadım. Bilgisi olan yardım edebilirse sevinirim.
is legiT Centipat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 78 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #2 csrpici dedi: Bu oyunun Türkçe yamasını arıyorum ama sağlam link olan yamayı bulamadım. Bilgisi olan yardım edebilirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Resident Evil Revelations 2 EP1 Türkçe Yama | Turkce-yama.com Resident Evil Revelations 2 EP1'i bu yama ile Türkçe oynayabilirsiniz. turkce-yama.com
csrpici dedi: Bu oyunun Türkçe yamasını arıyorum ama sağlam link olan yamayı bulamadım. Bilgisi olan yardım edebilirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Resident Evil Revelations 2 EP1 Türkçe Yama | Turkce-yama.com Resident Evil Revelations 2 EP1'i bu yama ile Türkçe oynayabilirsiniz. turkce-yama.com