Resident Evil serisi indirimden alınır mı?

mergen_t

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda PlayStation Store'da Resident Evil serisi oyunlarında indirimler var. PlayStation kullanmaya başlayalı daha 1 sene kadar oldu ve indirim oldukça oyun alıyorum PlayStation Plus üyeliğime ek olarak. Korku filmi izlemekten pek keyif almam genelde korkarım ama oyunlarda bunu aşabilirim belki. Resident Evil serisi fiyatları şu şekilde, sizce hangilerini almalıyım? Bazı oyunlarında DLC'ler oldukça önemliymiş sanırsam ama hangileri bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dalga mı geçiyorsunuz?

Hepsi çok pahalı 7 belki alınabilir.

7.oyun fiyatı iyi Hikayede iyi alınır.

Diğerleri nasıl hocam? Oyun başı 500TL kafama yatan bir miktar, fiyatları bu seviyeye hep iner mi bilmiyorum. Hikayeleri ve oynanışları hakkını verse, ve bir seri olarak birbirine bağlanan olaylar olsa güzel olur ama buna göre hangilerini seçmeliyim yada hepsini mi alayım bilemedim.

Hocam size kalmış ama çoğunda %60-75 indirim var. Kolay kolay gelmiyor bu indirimler.
Bundan önce RE4 için cadılar bayramında indirime girdi.
İster birini deneyin ister hepsini birden deneyin ama bence birini deneyin sonra diğerlerine bakın severseniz.
Sonuçta 7 Ocak'a kadar indirim var.

RE2, RE4, RE7, RE8 alınabilir RE3'e gerek yok bence. Hikaye açısından RE7 ve RE8 gerçekten çok iyi. RE4'ün de oynayışı çok iyiydi. Tavsiyem RE7 ve RE8 alman olur.

Hiçbiri o fiyatı hak etmiyor

Sen ciddi ciddi 4 5 saatlik oyuna o kadar para vericen mi hayır bir de hak etse etmiyor sorun orada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…