Zamlanmayan 2 oyun village ve 4. Neden sadece bu ikisi çok ilginç.
Village da küfür gibi bir %25 yapıştırmışlar kaç kere %50 almıştı. Umarım indirim bitince zamlamazlar Village'ı gelecek DLC'sini almak istiyorum onunda fiyatı yükselir. Yine de kaçırmak istemeyenler 400 500 TL olmadan değerlendirebilirler.
Village indirimde ne güzel 140'a düşüyordu, bi' umut yine o fiyata düşer kaparım diye para bekletiyordum. 200 TL görünce içime oturdu ama kabahat ben de, o kadar zam geliyor üstüne bu fiyata düşecek diye bekliyorum.
Village indirimde ne güzel 135'e düşüyordu, bi' umut yine o fiyata düşer kaparım diye para bekletiyordum. 200 TL görünce içime oturdu ama kabahat ben de, o kadar zam geliyor üstüne bu fiyata düşecek diye bekliyorum.
Village zam yememişti, belki indirimler bitince zam yiyebilir tekrar ama bir yandan da çok mantıksız geliyor şu an. Ne yapacağıma karar veremedim bir türlü. 2 ve 3'te alınabilir o fiyata.
Village zam yememişti, belki indirimler bitince zam yiyebilir tekrar ama bir yandan da çok mantıksız geliyor şu an. Ne yapacağıma karar veremedim bir türlü. 2 ve 3'te alınabilir o fiyata.