Resident Evil serisinden oyun önerisi

Xevanior

Megapat
Makaleler
16
Resident Evil serisine göz attım ve hoşuma gitti. Maksimum 200 TL civarı verebilirim. Arkadaşımda 2. oyun var, aile paylaşımı ile o oyunu oynayabilirim. Ben 7-8(village) almayı düşündüm, sizin önerileriniz nedir?

Oyunların hikayesinin kısa olması biraz kötü. Bu fiyatlara çok daha uzun hikayeli oyunlar da alınabiliyor, ondan dolayı tereddütte kalmadım değil.

@Xevanior Resident Evil 4 Remake'i 19 saatte bitirdim, ne hızlı ne yavaş ortalama ilerledim. 19 saat ama ne 19 saat bitirince kendimi 60 saat oynamış gibi hissettim, tekrar oynanabilir ama şahsen bitirdikten sonra bir süre aynı oyuna giremiyorum.

7 ve 8'in fiyatları toplamı 210 TL. İkisinin yaklaşık toplam oynama süresi 20 saat. God of War'a baktığımda 40 saatlik bir oynayış süresi görüyorum ve indirimde fiyatı 200 TL. Böyle düşününce Resident Evil'leri almak biraz mantıksız geliyor. Arkadaşımdan 2. oyunu oynayıp çok hoşuma giderse almak daha mantıklı olur gibi.

Başlıkta.

Hocam bütçemin maksimum 200 TL civarı olduğunu belirttim. Yoksa ben de bilirim Resident Evil 4 almayı.

Seriden diyorsunuz ama neyse 8 alın direk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…