G gamerolanaltan Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #1 Daha önce Resident Evil oyunu oynamadım. Baya da bi oyunu var. Sizce seriye Resident Evil Biohazard'dan başlarsam hikayeyi anlar mıyım?
Daha önce Resident Evil oyunu oynamadım. Baya da bi oyunu var. Sizce seriye Resident Evil Biohazard'dan başlarsam hikayeyi anlar mıyım?
mburakkarakas Hectopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 806 Çözümler 7 Yer Tekirdağ 17 Haziran 2023 #2 gamerolanaltan dedi: Daha önce Resident Evil oyunu oynamadım. Bayağı da bir oyunu var. Sizce seriye Resident Evil Biohazard'dan başlarsam hikayeyi anlar mıyım? Genişletmek için tıkla... Biohazard genel olarak Ethan'ın hikayesini anlatan bir seri. Son üçlemeden bahsediyorsan tabii. Başlanır. Çok keyif alarak oynadığım oyunlar oldu. 7 ve 8
gamerolanaltan dedi: Daha önce Resident Evil oyunu oynamadım. Bayağı da bir oyunu var. Sizce seriye Resident Evil Biohazard'dan başlarsam hikayeyi anlar mıyım? Genişletmek için tıkla... Biohazard genel olarak Ethan'ın hikayesini anlatan bir seri. Son üçlemeden bahsediyorsan tabii. Başlanır. Çok keyif alarak oynadığım oyunlar oldu. 7 ve 8
beyaz kedi Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 1.601 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #3 Başlanmaz