Resident Evil serisini 40 FPS ile oynamak

Planet90

Picopat
Senelerdir çok düşük sistem isteyen bazı oyunlar oynadım. Sonra ekran kartsız sistem topladım.
Şu an ekran kartı alacak param yok.
FPS ile hiç işim olmadı. Yani şöyle oynadığım oyunlar mesela CS 1.6. Zaten düşük sistem istediği için hiç kasma falan yoktu.

Sonra Steam'den Resident Evil 2 ve 3 satın aldım. Amacım bütün seriyi almak.

Resident Evil 2'ye girdim. Ayarlar yüksek grafik olmasına rağmen ortalama 40 FPS alıyorum. Ben hiç takılma kasma hissetmedim. Daha az oynadım ama.
Bazen 32-35 vs de oluyor ama ben kasma hissetmiyorum.

Sizce de grafik düşürmeden böyle devam mı etmeliyim bu oyunlara?

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin gözün o FPS değerlerine alışık olduğu için kötü hissetmemen normal. Ama tabii ki ekranın büyük ihtimalle 60 veya 75 HZ olmalı. Daha keyifli oynayabilmen için belki çok z birkaç ayar kısmayla daha da zevk alabilirsin oyundan bence. 60-70 civarında FPS daha iyi bir deneyim sunacaktır.

Evet monitörüm 6 yıllık ve 60 HZ :D Keşke ekran kartı alacak param olsa ama bir gün alırım inşallah.

Oyunu bu sistemde ekran kartsız oynayabildiğim için çok mutluyum.

ChaosBoost hocam neden öyle dedin açıklar mısın?

Ortalama 40FPS hikâyeli oyunlar için yeterli. Bi de yüksek ayarlarda oynuyorsan daha da ilginç ve şanslı bir durum. Ancak serinin şuan oynadığın oyundan daha yüksek sistem gereksinimleri gerektiren oyunlarında sıkıntılar yaşayabilirsin eğer varsa. Hikayeli oyunlar grafikleri göz kanatıcı olmadıkça ve kare hızları 30'un altına düşmedikçe gayet oynanabilirler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı