Resident Evil Village indirime girer mi?

Yagiz3461

Hectopat
Bildiğiniz üzere 1 hafta sonra yaz indirimleri başlıyor. Fakat her popüler oyun indirime giriyor mu? Resident Evil Village girer mi? Tavsiyeleriniz üzere bu gün para yatırıp haftaya alacağım

Hocam village alacağınıza biohazard alın biohazardı bitirdiyseniz outlasta veya başka bir oyuna başlayın indirimde bile o oyuna o kadar para verilmez.

Hocam village alacağınıza biohazard alın biohazardı bitirdiyseniz outlasta veya başka bir oyuna başlayın indirimde bile o oyuna o kadar para verilmez.
Biohazar'ı bitirdim Outlast'ı da aynı şekilde fakat Outlast 2'yi almayı düşünmüyorum
Ben şahsen Resident Evil 7'yi arkadaşlarıma Discord'dan yayın açarak oynamıştım. Çok içine çekti beni çok güzel vakit geçirdik o yüzden devamı olan 8'i almak istiyorum. Bilmiyorum yani pahalı fakat güzel zaman geçirtecekse bana değer bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…