YeşilYoncaMalphite Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #11 Çatlı Reis dedi: Hocam eğer village oyununu anlamak istiyorsanız 7.oyunu da oynamanız lazım. Aksi halde hikayeden hiçbir şey anlamazsınız. Genişletmek için tıkla... Oynamadım ama izledim.
Çatlı Reis dedi: Hocam eğer village oyununu anlamak istiyorsanız 7.oyunu da oynamanız lazım. Aksi halde hikayeden hiçbir şey anlamazsınız. Genişletmek için tıkla... Oynamadım ama izledim.
Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.319 Çözümler 7 Yer Fransa, Paris, Eiffel Tower Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #12 YeşilYoncaMalphite dedi: Oynamadım ama izledim. Genişletmek için tıkla... Hocam izlemek ve oynamak arasında çok fark var yani. Aynı heyecanı aynı ortamı yaşamış olmuyorsun.
YeşilYoncaMalphite dedi: Oynamadım ama izledim. Genişletmek için tıkla... Hocam izlemek ve oynamak arasında çok fark var yani. Aynı heyecanı aynı ortamı yaşamış olmuyorsun.
beyaz kedi Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 1.640 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #13 Village