Kutty Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #1 Save dosyasının yerini internetten araştırdım ancak pek bir şey bulduğum söylenemez.
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #2 %appdata% local dosyasını araştırın, orada olabilir. Bir de böyle bir şey buldum. Eğer Steam'dan oynuyorsanız bunu deneyin. Artı 0 Eksi
%appdata% local dosyasını araştırın, orada olabilir. Bir de böyle bir şey buldum. Eğer Steam'dan oynuyorsanız bunu deneyin.
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.172 Çözümler 44 24 Mayıs 2021 #3 Kaynak: Resident Evil Village - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC game Artı 0 Eksi
Kaynak: Resident Evil Village - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC game
KS KS Kutty Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #4 SalsaVoxCS dedi: %Appdata% local dosyasını araştırın, orada olabilir.Eki Görüntüle 1038599 Bir de böyle bir şey buldum. Eğer Steam'dan oynuyorsanız bunu deneyin. Genişletmek için tıkla... I'm not Batman dedi: Eki Görüntüle 1038620 Kaynak: Resident Evil Village - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC game Genişletmek için tıkla... Bunların hepsi tek bir Save mi oluyor yani hocam? Dosya Ekleri resim_2021-05-24_174033.png 84 KB · Görüntüleme: 1.251 Artı 0 Eksi
SalsaVoxCS dedi: %Appdata% local dosyasını araştırın, orada olabilir.Eki Görüntüle 1038599 Bir de böyle bir şey buldum. Eğer Steam'dan oynuyorsanız bunu deneyin. Genişletmek için tıkla... I'm not Batman dedi: Eki Görüntüle 1038620 Kaynak: Resident Evil Village - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC game Genişletmek için tıkla... Bunların hepsi tek bir Save mi oluyor yani hocam?
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #5 iNfecTioNN dedi: Bunların hepsi tek bir Save mi oluyor yani hocam? Genişletmek için tıkla... Her biri farklı bir save dosyasını işaret ediyor. Bu kadar save aldınız mı? Artı 0 Eksi
iNfecTioNN dedi: Bunların hepsi tek bir Save mi oluyor yani hocam? Genişletmek için tıkla... Her biri farklı bir save dosyasını işaret ediyor. Bu kadar save aldınız mı?
KS KS Kutty Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #6 SalsaVoxCS dedi: Her biri farklı bir Save dosyasını işaret ediyor. Bu kadar Save aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Her Save'i bir öncekinin üzerine yazdım. Ama tarihleri neden cok farklı? Artı 0 Eksi
SalsaVoxCS dedi: Her biri farklı bir Save dosyasını işaret ediyor. Bu kadar Save aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Her Save'i bir öncekinin üzerine yazdım. Ama tarihleri neden cok farklı?
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #7 iNfecTioNN dedi: Her Save'i bir öncekinin üzerine yazdım. Ama tarihleri neden cok farklı? Genişletmek için tıkla... Bilmem hocam. Siz ne zaman oyunu kaydettiyseniz o zaman kurulmuşlardır. Artı 0 Eksi
iNfecTioNN dedi: Her Save'i bir öncekinin üzerine yazdım. Ama tarihleri neden cok farklı? Genişletmek için tıkla... Bilmem hocam. Siz ne zaman oyunu kaydettiyseniz o zaman kurulmuşlardır.
KS KS Kutty Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #8 SalsaVoxCS dedi: Bilmem hocam. Siz ne zaman oyunu kaydettiyseniz o zaman kurulmuşlardır. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım onlar Save değil ben oyunu 2 gün önce yükledim. Artı 0 Eksi
SalsaVoxCS dedi: Bilmem hocam. Siz ne zaman oyunu kaydettiyseniz o zaman kurulmuşlardır. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım onlar Save değil ben oyunu 2 gün önce yükledim.
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #9 iNfecTioNN dedi: Hocam sanırım onlar Save değil ben oyunu 2 gün önce yükledim. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum. Başka bir yerde olduğu yazmıyor hiçbir yerde. Artı 0 Eksi
iNfecTioNN dedi: Hocam sanırım onlar Save değil ben oyunu 2 gün önce yükledim. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum. Başka bir yerde olduğu yazmıyor hiçbir yerde.