Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #1 Merhabalar. RE Village indirdim ama hep bu hatayı veriyor: Sistemim: GTX 1050 4 GB i5-8300h 24 GB RAM Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2021
Merhabalar. RE Village indirdim ama hep bu hatayı veriyor: Sistemim: GTX 1050 4 GB i5-8300h 24 GB RAM
Çözüm Dyflinn 17 Mayıs 2021 Mert kuz dedi: Düzeldi mi sorununuz? Genişletmek için tıkla... woitx dedi: Çözüldü mü hocam ? Genişletmek için tıkla... Yok hala düzelmedi. Sorunun çözümü aslında basit. Benim gibi Steam hesabı satın aldıysanız oyuna çok kişi girdiği için oyun hata veriyor.
Mert kuz dedi: Düzeldi mi sorununuz? Genişletmek için tıkla... woitx dedi: Çözüldü mü hocam ? Genişletmek için tıkla... Yok hala düzelmedi. Sorunun çözümü aslında basit. Benim gibi Steam hesabı satın aldıysanız oyuna çok kişi girdiği için oyun hata veriyor.
rasgelekullanici35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #2 Oyun korsan mı? Sürprizbozan Bu arada, ''went''dir o, ''weth'' olsa yerinde duramazsın. Artı 0 Eksi
KS KS Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #3 rasgelekullanici35 dedi: Oyun korsan mı? Sürprizbozan Bu arada, ''went''dir o, ''weth'' olsa yerinde duramazsın. Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden aldım. Artı 0 Eksi
rasgelekullanici35 dedi: Oyun korsan mı? Sürprizbozan Bu arada, ''went''dir o, ''weth'' olsa yerinde duramazsın. Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden aldım.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Mayıs 2021 #4 Dosya doğrulamayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #5 körbiginar dedi: Dosya doğrulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Artı 0 Eksi
rasgelekullanici35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #6 Dyflinn dedi: Steam üzerinden aldım. Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyalarını doğrulayabilir misiniz? Olmazsa belgeler kısmındaki Resident Evil: Village'ın olduğu klasörü silin. Artı 0 Eksi
Dyflinn dedi: Steam üzerinden aldım. Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyalarını doğrulayabilir misiniz? Olmazsa belgeler kısmındaki Resident Evil: Village'ın olduğu klasörü silin.
KS KS Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #7 rasgelekullanici35 dedi: Oyunun dosyalarını doğrulayabilir misiniz? Olmazsa belgeler kısmındaki Resident Evil: Village'ın olduğu klasörü silin. Genişletmek için tıkla... Belgelerde RE Village klasörü yok. Bu oyunu oynamak nasip olmayacak herhalde. Artı 0 Eksi
rasgelekullanici35 dedi: Oyunun dosyalarını doğrulayabilir misiniz? Olmazsa belgeler kısmındaki Resident Evil: Village'ın olduğu klasörü silin. Genişletmek için tıkla... Belgelerde RE Village klasörü yok. Bu oyunu oynamak nasip olmayacak herhalde.
rasgelekullanici35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #8 Dyflinn dedi: Belgelerde RE Village klasörü yok. Bu oyunu oynamak nasip olmayacak herhalde. Genişletmek için tıkla... Saved Games klasörü var mı? Veya My Games? Artı 0 Eksi
Dyflinn dedi: Belgelerde RE Village klasörü yok. Bu oyunu oynamak nasip olmayacak herhalde. Genişletmek için tıkla... Saved Games klasörü var mı? Veya My Games?
KS KS Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #9 rasgelekullanici35 dedi: Saved Games klasörü var mı? Veya My Games? Genişletmek için tıkla... My Games klasörü var ama içinde RE Village yok. Oyun yeni çıktığından dolayı mı acaba? Bu hatayı alan birkaç arkadaşım daha var. Artı 0 Eksi
rasgelekullanici35 dedi: Saved Games klasörü var mı? Veya My Games? Genişletmek için tıkla... My Games klasörü var ama içinde RE Village yok. Oyun yeni çıktığından dolayı mı acaba? Bu hatayı alan birkaç arkadaşım daha var.
rasgelekullanici35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #10 Dyflinn dedi: MY Games klasörü var ama içinde RE Village yok. Oyun yeni çıktığından dolayı mı acaba? Bu hatayı alan birkaç arkadaşım daha var. Genişletmek için tıkla... O zaman tek yapacağınız şey oyunu Program Dosyaları(x86) > steamapps > common > Resident Evil: Village klasörü üzerinden açmak. Eğer yoksa zaten oyun indirilmemiş demektir. Artı 0 Eksi
Dyflinn dedi: MY Games klasörü var ama içinde RE Village yok. Oyun yeni çıktığından dolayı mı acaba? Bu hatayı alan birkaç arkadaşım daha var. Genişletmek için tıkla... O zaman tek yapacağınız şey oyunu Program Dosyaları(x86) > steamapps > common > Resident Evil: Village klasörü üzerinden açmak. Eğer yoksa zaten oyun indirilmemiş demektir.