Resident Evil Village Türkçe yama var mı?

aidan16

Hectopat
Daha fazla  
Selam, daha bugün Steam yaz indirimlerinden "Resident Evil Village" aldım bir tane Türkçe yama buldum ancak ne yapsam olmadı. Bilgisi olan var mı?

Selam, daha bugün Steam yaz indirimlerinden "Resident Evil Village" aldım bir tane Türkçe yama buldum ancak ne yapsam olmadı. Bilgisi olan var mı?
Paralı olarak anonymous çeviride vardı lakin önerir miyim bilemiyoırum çevirileri anvitirüslerde virüs olarak algılanıyor .

Paralı olarak anonymous çeviride vardı lakin önerir miyim bilemiyoırum çevirileri anvitirüslerde virüs olarak algılanıyor.

Ücretsiz var mıdır hocam. Anonymous çeviride Resident Evil Village çevirisi yapmamış.

Cidden virüs var mı acaba? Burası çeviride bayağı ünlü diye biliyordum.

Vallahi hocam kendilerine sorulduğunda serifikamız yok o yüzden tarzı cevap verilmişti lakin benim içim rahat etmez yani. Diğer ücretsiz çevirilerde niye virüs bulanamaz iken anonymous çeviride var?

Ücretsiz var mıdır hocam. Anonymous çeviride Resident Evil Village çevirisi yapmamış.
Buna bakınız.

Zaten buradan indirmiştim yamayı ama ne yapsam olmadı.

Ne gibi bir hata alıyorsun? Uyarı vs. veriyor mu yoksa yama mı olmuyor? Eğer yama olmuyorsa yükledikten sonra oyunu kapat aç olmazsa dil seçeneklerini vs. kontrol et.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne gibi bir hata alıyorsun uyarı vs... Veriyor mu yoksa yamamı olmuyor? Eğer yama olmuyorsa yükledikten sonra oyunu kapat aç olmazsa dil seçeneklerini vs. kontrol et.

Hata almıyorum videoda ne dedilerse yapıyorum ama oyuna girince Türkçe değil ayarlardan da dil seçeneklerinde Türkçe dil yok anlamadım.

Muhtemelen oyuna gelen güncelleme sebebiyle yamalar çalışmıyor. Onlarında güncellenmesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…