Resident Evil oyunları için bu ceviri yapanları indirdim calpyso hanger yamatr.com güvenilir mi indirdiğim dosyalar.
yamatr.com
yamatr.com
www.hangarceviri.com
www.technopat.net
Bir de hiçbirinde winmn. DL localization. Map yok, tek Calpysoda var. Yeni yama kullanıyorum, güvenliğe ve virüse de önem veriyorum, kullandığım her şey orijinal, virüs sevmem. Bunlar güvenilir mi, virüssüz mü?
Resident Evil 2 Türkçe Yama
Bu Türkçe yama paketi, 2019'da remake yapılmış olan Resident Evil 2 isimli korku temalı oyun için Türkçe dil dosyalarını içerir. Yama kurulumundan sonra oyunu
Resident Evil 3 Türkçe Yama
Bu Türkçe yama paketi; Resident Evil 3 isimli (1999 yapımı olan Resident Evil 3: Nemesis'in baştan yapımı) aksiyon ve korku temalı oyun için Türkçe dil
Hangar Çeviri | Resident Evil 4 Remake Türkçe Yama
Hangar çeviri ekibi tarafından yapılmış Resident Evil 4 Remake oyununa ait Türkçe Yama
Resident Evil Village Türkçe Yama (El Çevirisi)
Resident Evil Village Türkçe yaması Sixth Sense ekibi tarafından tamamen el çevirisi olarak çevrilmiş ve Calypso ekibi tarafından da son sürüme uyarlanıp, değişen kodlar düzenlenmiş ve eklenen yeni metinler çevrilmiştir. Oyuna ait birkaç örnek görsel: Yama Yapımcısı Ekip: Calypso ve Sixth...
Bir de hiçbirinde winmn. DL localization. Map yok, tek Calpysoda var. Yeni yama kullanıyorum, güvenliğe ve virüse de önem veriyorum, kullandığım her şey orijinal, virüs sevmem. Bunlar güvenilir mi, virüssüz mü?