Resident Evil yamaları güvenilir mi?

DarkDeler

Nanopat
Yer
Türkiye
Resident Evil oyunları için bu ceviri yapanları indirdim calpyso hanger yamatr.com güvenilir mi indirdiğim dosyalar.

Bir de hiçbirinde winmn. DL localization. Map yok, tek Calpysoda var. Yeni yama kullanıyorum, güvenliğe ve virüse de önem veriyorum, kullandığım her şey orijinal, virüs sevmem. Bunlar güvenilir mi, virüssüz mü?

Resident Evil oyunları için bu ceviri yapanları indirdim calpyso hanger yamatr.com güvenilir mi indirdiğim dosyalar.

Bir de hiçbirinde winmn. DL localization. Map yok, tek Calpysoda var. Yeni yama kullanıyorum, güvenliğe ve virüse de önem veriyorum, kullandığım her şey orijinal, virüs sevmem. Bunlar güvenilir mi, virüssüz mü?
Virüs totale at bak istersen 2. Oyun için bende bir yama var ve hala kullanıyorum onu istersen yarın sana atayım güvenilir bir yama ve çok iyi çevrilmiş ayrıca attığın linklerdeki yama bende çalışmadı ben sadece 2. Oyun için konuşuyorum

Yamatrde virüs çıkacağını sanmıyorum bu siteden baya yama indirdim hepsini kontrol ettim hiç birinde virüs çıkmadı ama sen sakın başka sitelerden yama için gidip mediafiredan flan bir şey indirme onların hepsinde virüs var

VirusTotal'e at bak istersen 2. oyun için bende bir yama var ve hala kullanıyorum onu istersen yarın sana atayım güvenilir bir yama ve çok iyi çevrilmiş ayrıca attığın linklerdeki yama bende çalışmadı ben sadece 2. oyun için konuşuyorum.

Vitustotal ESET Kaspersky Windows Defender yaptım bir tehdit bulmadı ama winmml. DL localization. Map vardı ChatGPT loader diyor ama virus olarak algilanmadi.

VirusTotal'e at bak istersen 2. oyun için bende bir yama var ve hala kullanıyorum onu istersen yarın sana atayım güvenilir bir yama ve çok iyi çevrilmiş ayrıca attığın linklerdeki yama bende çalışmadı ben sadece 2. oyun için konuşuyorum.

Yama Total'de virüs çıkacağını sanmıyorum bu siteden bayağı yama indirdim hepsini kontrol ettim hiçbirinde virüs çıkmadı ama sen sakın başka sitelerden yama için gidip MediaFire'dan flan bir şey indirme onların hepsinde virüs var.

Ben yamalari 3-4 tane antivirüs programı ile tarattim bir tek calpyso için MediaFire kullandım oda orijinal EXE'si için oda virüssüz çıktı ama icime sinmedi ondan soruyorum.

Vitustotal ESET Kaspersky Windows Defender yaptım bir tehdit bulmadı ama winmml. DL localization. Map vardı ChatGPT loader diyor ama virus olarak algilanmadi.
Sen galiba güvenliğe biraz fazla önem veriyorsun bende sadece kaspersky var ondan taratiyorum ve virüstotal yetiyor çok abartma

Ben yamalari 3-4 tane antivirüs programı ile tarattim bir tek calpyso için MediaFire kullandım oda orijinal EXE'si için oda virüssüz çıktı ama icime sinmedi ondan soruyorum.
Bak mediafire dosyalarının geneli virüs barındırıyor bende resident evil 2 için bir tane indirdim virüs varmış içinde ama ben dosyayı açmadan hemen sildim ve kasperskydan tarattım sıkıntı çıkmadı

Konuya dönecek olursak linkler güvenilir ama oyunda çalışır mı bilmiyorum bende çalışmadılar

Bak MediaFire dosyalarının geneli virüs barındırıyor bende Resident Evil 2 için bir tane indirdim virüs varmış içinde ama ben dosyayı açmadan hemen sildim ve Kaspersky'dan tarattım sıkıntı çıkmadı.

Konuya dönecek olursak linkler güvenilir ama oyunda çalışır mı bilmiyorum bende çalışmadılar.

Bende çalıştılar DX11 seçmek gerekiyormuş MediaFire'deki dosyayı her indirdigim yamayı önce VirusTotal sonra Windows Defender sonra ESET en son Kaspersky yapıyordum hiçbiri virüs yok diyordu bir VirusTotal false postivive virüs veriyordu oda hiç bilmediğim antivirüs programi.

Bende çalıştılar DX11 seçmek gerekiyormuş MediaFire'deki dosyayı her indirdigim yamayı önce VirusTotal sonra Windows Defender sonra ESET en son Kaspersky yapıyordum hiçbiri virüs yok diyordu bir VirusTotal false postivive virüs veriyordu oda hiç bilmediğim antivirüs programi.
Bende videodan bakmıştım steamde oyunu yönet kısmından bir şeyi beta yada veya ozel bir sürümü mu galiba açıp indirmek gerekiyormuş Bende zaten oyun indiriliydi o yüzden bir daha indirmeye gerek duymadım o yüzden başka yama kullandım

Bende videodan bakmıştım Steam'de oyunu yönet kısmından bir şeyi beta ya da veya ozel bir sürümü mu galiba açıp indirmek gerekiyormuş bende zaten oyun indiriliydi o yüzden bir daha indirmeye gerek duymadım o yüzden başka yama kullandım.

DX11 seçtikten sonra oyun yeninden iniyor çünkü DX12 ile yüklenmiş olduğu için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı