Resident Evil'e hangi oyunla başlamalıyım?

Daha fazla  
Merhaba, iyi sosyaller. İlk kez Resident Evil oyununa başlayacağım. İlk hangi oyunu oynamalıyım? Sıra sıra yazabilir misiniz? Teşekkür ederim.

Merhaba, iyi sosyaller. İlk kez Resident Evil oyununa başlayacağım. İlk hangi oyunu oynamalıyım? Sıra sıra yazabilir misiniz? Teşekkür ederim.
  1. Resident Evil 1 Remake (2002)
  2. Resident Evil 2 Remake (2019)
  3. Resident Evil 3 Remake (2020)
  4. Resident Evil 7: Biohazard (2017)
  5. Resident Evil 4 (2005)
  6. Resident Evil 5 (2009)
  7. Resident Evil 6 (2012)
Hikayesini takip etmek istiyorsan bu sıralamayı öneririm.

Son düzenleme:
Ek bir bilgi vermek istiyorum Resident Evil oyunlarında genelde ana karakterin değil umbrella şirketinin hikayesini izleriz.

Buradaki sıralama gayet uygun:

0 ve 1 eski tarzda oyunlar o yüzden size hitap eder mi bilmiyorum. Sırasıyla gidebilirsiniz.

Ben denedim biraz korsan oynadığım için kapı animasyonu geçme modu olmadı o yüzden izledim izleyince anlıyorsunuz sıkıntı yok.

Ben denedim biraz korsan oynadığım için kapı animasyonu geçme modu olmadı o yüzden izledim izleyince anlıyorsunuz sıkıntı yok.
Oynasanız daha iyi olurmuş ama siz bilirsiniz tabi. 0 ve 1 remake te gayet kaliteli remake oyunlardır. Bu durumda 2. oyundan devam edebilirsiniz.

Oynasanız daha iyi olurmuş ama siz bilirsiniz tabii. 0 ve 1 remake te gayet kaliteli remake oyunlardır. Bu durumda 2. oyundan devam edebilirsiniz.

Remake sayılmaz onlar aslında sadece HD olmuş oyunlar pek kaliteli gelmedi.

Remake sayılmaz onlar aslında sadece HD olmuş oyunlar pek kaliteli gelmedi.
Yok hocam remake 2 oyun da, eski 1996 orijinal oyunlarının yeniden yapımı 2002'de çıkmıştı. Sonradan 2015'te HD Remaster olarak PC ve güncel konsollara geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…