Cage00
Kilopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Anakart: ASUS Z690-A
İşlemci: Intel Core I9-12900K
Ekran Kartı: Msı Geforce Rtx 3070
Ram: G.Skill Trident Z5 RGB 64 GB CL36
Ssd: Samsung 980 PRO 1TB 7000/5000
Monitör: ViewSonic 32 VX3211-2K-MHD IPS
- Meslek
- Serbest
- Profil Kapağı
- 1522237053
Merhabalar,
Resilio Sync yazılımını kurdum ve kullanırken garip kısıtlamalar ve hatalar veriyor.
Örneğin, bağlantı süreniz bitti gibi garip garip hatalar.
Büyük bir dosya arşivimiz var ve gerçek zamanlı olarak bir takım kuruyorum.
O takımda çeviriler videolar falan paylaşılacak yüzden dosyalara hızlı bir şekilde ulaşmaları gerekiyor.
Acaba bu yazılımdan çok daha üst düzey özelliklere sahip ''p2p'' mantığıyla çalışan bir yazılım var mıdır?
Mesela bu yazılım iyi gibi görünüyor ama Mac'de çalışıyor. ( Spacedrive — A file manager from the future. )
Windows'ta da çalışıyor demesine rağmen Windows Setup'ını indiremedim.
İstediğim Özellikler;
+ İstediğim klasörü ayrı ayrı ya da tek klasör halinde okunabilir ya da düzenlenebilir şekilde paylaşıma açmak
+ Pahalı bir çözüm de olabilir yeter ki sıkıntı çıkarmayan bir çözüm olsun.
Aynı işlemi bir panel ya da yazılım kurarak açık kaynaklı bir şekilde yapabilirsin derseniz önerilerinizi de değerlendirir ve kurmaya çalışırım.
Şİmdiden teşekkürler.
Resilio Sync yazılımını kurdum ve kullanırken garip kısıtlamalar ve hatalar veriyor.
Örneğin, bağlantı süreniz bitti gibi garip garip hatalar.
Büyük bir dosya arşivimiz var ve gerçek zamanlı olarak bir takım kuruyorum.
O takımda çeviriler videolar falan paylaşılacak yüzden dosyalara hızlı bir şekilde ulaşmaları gerekiyor.
Acaba bu yazılımdan çok daha üst düzey özelliklere sahip ''p2p'' mantığıyla çalışan bir yazılım var mıdır?
Mesela bu yazılım iyi gibi görünüyor ama Mac'de çalışıyor. ( Spacedrive — A file manager from the future. )
Windows'ta da çalışıyor demesine rağmen Windows Setup'ını indiremedim.
+ İstediğim klasörü ayrı ayrı ya da tek klasör halinde okunabilir ya da düzenlenebilir şekilde paylaşıma açmak
+ Pahalı bir çözüm de olabilir yeter ki sıkıntı çıkarmayan bir çözüm olsun.
Aynı işlemi bir panel ya da yazılım kurarak açık kaynaklı bir şekilde yapabilirsin derseniz önerilerinizi de değerlendirir ve kurmaya çalışırım.
Şİmdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: