D Deniz0084 Hectopat Katılım 17 Ekim 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #1 Selam millet, geçen günler denemede iyi matematik neti yaptım ve resim hocası etkilendim dedi ama farklı bir tonda görüşlerinizi alalım Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2025
Selam millet, geçen günler denemede iyi matematik neti yaptım ve resim hocası etkilendim dedi ama farklı bir tonda görüşlerinizi alalım
Wisdow Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 618 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #2 Hocam bu konunun sonu pek hayır değil ama ben size söyleyeyim.
D Deniz0084 Hectopat Katılım 17 Ekim 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #3 Wisdow dedi: Hocam bu konunun sonu pek hayır değil ama ben size söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Neden hocam
Wisdow dedi: Hocam bu konunun sonu pek hayır değil ama ben size söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Neden hocam
L Levair Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 623 Çözümler 5 4 Mart 2025 #4 Deniz0084 dedi: Selam millet, geçen günler denemede iyi matematik neti yaptım ve resim hocası etkilendim dedi ama farklı bir tonda görüşlerinizi alalım Genişletmek için tıkla... Çıkışta kahve içerken soruların çözümlerini onada anlatabilirs...
Deniz0084 dedi: Selam millet, geçen günler denemede iyi matematik neti yaptım ve resim hocası etkilendim dedi ama farklı bir tonda görüşlerinizi alalım Genişletmek için tıkla... Çıkışta kahve içerken soruların çözümlerini onada anlatabilirs...
Wisdow Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 618 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #5 Deniz0084 dedi: Neden hocam Genişletmek için tıkla... Hocam foruma uygun cevap verebilmem pek mümkün değil.
Deniz0084 dedi: Neden hocam Genişletmek için tıkla... Hocam foruma uygun cevap verebilmem pek mümkün değil.