C Cubitci Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 120 12 Haziran 2020 #21 [т]σятυє dedi: O halde işiniz zor, öğrenmeniz gerekecek. Genişletmek için tıkla... Hangi dili öğrenmem gerekli ? Panel vs. gibi bir şey ile yapamaz mıyız ?
[т]σятυє dedi: O halde işiniz zor, öğrenmeniz gerekecek. Genişletmek için tıkla... Hangi dili öğrenmem gerekli ? Panel vs. gibi bir şey ile yapamaz mıyız ?
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 12 Haziran 2020 #22 Cubitci dedi: Hangi dili öğrenmem gerekli? Panel vs. gibi bir şey ile yapamaz mıyız? Genişletmek için tıkla... PHP ya da JS işinizi görecektir.
Cubitci dedi: Hangi dili öğrenmem gerekli? Panel vs. gibi bir şey ile yapamaz mıyız? Genişletmek için tıkla... PHP ya da JS işinizi görecektir.
C Cubitci Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 120 12 Haziran 2020 #23 [т]σятυє dedi: PHP ya da JS işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... Bir sonraki adım nedir
Ceyhun9771 Centipat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 492 Çözümler 2 12 Haziran 2020 #24 Cubitci dedi: Hangi dili öğrenmem gerekli ? Panel vs. gibi bir şey ile yapamaz mıyız ? Genişletmek için tıkla... Eğer kendiniz kodlamayacaksanız PHP veya MySQL bilmenize gerek yok. Herhangi bir sunucu yönetim paneli (Plesk, cPanel) işinizi görecektir.
Cubitci dedi: Hangi dili öğrenmem gerekli ? Panel vs. gibi bir şey ile yapamaz mıyız ? Genişletmek için tıkla... Eğer kendiniz kodlamayacaksanız PHP veya MySQL bilmenize gerek yok. Herhangi bir sunucu yönetim paneli (Plesk, cPanel) işinizi görecektir.
C Cubitci Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 120 12 Haziran 2020 #25 Ceyhun9771 dedi: Eğer kendiniz kodlamayacaksanız PHP veya MySQL bilmenize gerek yok. Herhangi bir sunucu yönetim paneli (Plesk, cPanel) işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... Evet muhtemelen hostingi dediğiniz panele sahip yerlerden alacağım.
Ceyhun9771 dedi: Eğer kendiniz kodlamayacaksanız PHP veya MySQL bilmenize gerek yok. Herhangi bir sunucu yönetim paneli (Plesk, cPanel) işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... Evet muhtemelen hostingi dediğiniz panele sahip yerlerden alacağım.
Ceyhun9771 Centipat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 492 Çözümler 2 12 Haziran 2020 #26 Cubitci dedi: Evet muhtemelen hostingi dediğiniz panele sahip yerlerden alacağım. Genişletmek için tıkla... Resim işinde Off-Shore hosting tercih edin. Önerdiğim firmalar. NameCheap - OVH
Cubitci dedi: Evet muhtemelen hostingi dediğiniz panele sahip yerlerden alacağım. Genişletmek için tıkla... Resim işinde Off-Shore hosting tercih edin. Önerdiğim firmalar. NameCheap - OVH
C Cubitci Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 120 12 Haziran 2020 #27 Konu burada bitti mi ayrıca ihtiyacım olan bir şey var mı ne yapmam gerekli. Çok meraklıyım kusura bakmayın Son düzenleme: 12 Haziran 2020
Konu burada bitti mi ayrıca ihtiyacım olan bir şey var mı ne yapmam gerekli. Çok meraklıyım kusura bakmayın