Y yuksel celık Kilopat Katılım 12 Aralık 2016 Mesajlar 42 11 Mart 2022 #1 Merhaba, alttaki resmi Adobe Pro ve Abbyy ile denedim ancak texti OCR edemedim. Texti OCR etmem gerekiyor, sorunsuz şekilde OCR ile text haline getirecek hangi programı kullanabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2022
Merhaba, alttaki resmi Adobe Pro ve Abbyy ile denedim ancak texti OCR edemedim. Texti OCR etmem gerekiyor, sorunsuz şekilde OCR ile text haline getirecek hangi programı kullanabilirim?
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 11 Mart 2022 #2 Genelde en sık kullandığım siteyi bırakıyorum aşağıya. Free Online OCR - Image to text and PDF to Doc converter Image to text converter is a free OCR tool that allows you to convert Picture to text, convert PDF to Doc file and extract text from PDF files www.onlineocr.net
Genelde en sık kullandığım siteyi bırakıyorum aşağıya. Free Online OCR - Image to text and PDF to Doc converter Image to text converter is a free OCR tool that allows you to convert Picture to text, convert PDF to Doc file and extract text from PDF files www.onlineocr.net
xenefon Kilopat Katılım 23 Aralık 2014 Mesajlar 202 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #3 Abbyy ile yapabilmen gerekirdi. Daha iyisi yok. Eğer program çeviremediyse resim çözünürlüğünün düşük olmasından kaynaklanabilir.
Abbyy ile yapabilmen gerekirdi. Daha iyisi yok. Eğer program çeviremediyse resim çözünürlüğünün düşük olmasından kaynaklanabilir.
Y yuksel celık Kilopat Katılım 12 Aralık 2016 Mesajlar 42 12 Mart 2022 #4 Önerileriniz için teşekkürler. Pratik şekilde nasıl halledebileceğimi bilen var mı? YouTube'da baktım Hintler anlatıyor ama ugrastırıyor.
Önerileriniz için teşekkürler. Pratik şekilde nasıl halledebileceğimi bilen var mı? YouTube'da baktım Hintler anlatıyor ama ugrastırıyor.