FireHawk Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 339 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #1 Web üzerinden çizim yapmak istiyorum. Farklı bir sekmede resmi gösteren sekmeyi saydamlaştırıp üzerinden çizim yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim ?
Web üzerinden çizim yapmak istiyorum. Farklı bir sekmede resmi gösteren sekmeyi saydamlaştırıp üzerinden çizim yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim ?
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.027 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Haziran 2023 #2 Remove Background from Image for Free – remove.bg kullanarak bir resmin arkaplanını otomatik olarak kaldırabilirsin. Çizimi ise Fotoğraf Düzenleme Aracı : Pixlr.com - Çevrimiçi ücretsiz resim düzenleme adresinden yapabilirsin.
Remove Background from Image for Free – remove.bg kullanarak bir resmin arkaplanını otomatik olarak kaldırabilirsin. Çizimi ise Fotoğraf Düzenleme Aracı : Pixlr.com - Çevrimiçi ücretsiz resim düzenleme adresinden yapabilirsin.
FireHawk Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 339 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #3 Murat Can Şimşek dedi: Remove Background from Image for Free – remove.bg kullanarak bir resmin arkaplanını otomatik olarak kaldırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yanlış anladınız. Bir uygulama sekmesini saydamlaştırıp arkasının görülmesini istiyorum.
Murat Can Şimşek dedi: Remove Background from Image for Free – remove.bg kullanarak bir resmin arkaplanını otomatik olarak kaldırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yanlış anladınız. Bir uygulama sekmesini saydamlaştırıp arkasının görülmesini istiyorum.
Maker Megapat Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 432 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7500F GIGABYTE GeForce RTX 4070 SUPER Kingston Beast 32GB (2x16) DDR5 5600MHz CL36 WD SN580 WDS100T3B0E 1TB Gen4 M2 NVMe GIGABYTE A620M-H Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #4 Daha düzgün anlamak için soruyorum transparan bir katman üzerinde çalışma yapmak istiyorsun yani
FireHawk Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 339 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #5 Maker dedi: Daha düzgün anlamak için soruyorum transparan bir katman üzerinde çalışma yapmak istiyorsun yani Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda bir resim açtığımızda onun açılan sekmesini saydamlaştırıp arkasının görülmesini istiyorum
Maker dedi: Daha düzgün anlamak için soruyorum transparan bir katman üzerinde çalışma yapmak istiyorsun yani Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda bir resim açtığımızda onun açılan sekmesini saydamlaştırıp arkasının görülmesini istiyorum
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.027 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Haziran 2023 #6 WindowTop bunu arıyor olabilirsiniz.
FireHawk Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 339 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #7 Mesela kağıdı ışığa tuttuğumuzda arkası görülür ya. Aynen o şekilde bir işlem yapmak istiyorum. Ve bu sayede arkadaki resmi öne geçirebilirim. Murat Can Şimşek dedi: WindowTop bunu arıyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
Mesela kağıdı ışığa tuttuğumuzda arkası görülür ya. Aynen o şekilde bir işlem yapmak istiyorum. Ve bu sayede arkadaki resmi öne geçirebilirim. Murat Can Şimşek dedi: WindowTop bunu arıyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.027 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Haziran 2023 #8 FireHawk dedi: Mesela kağıdı ışığa tuttuğumuzda arkası görülür ya. Aynen o şekilde bir işlem yapmak istiyorum. Ve bu sayede arkadaki resmi öne geçirebilirim. Genişletmek için tıkla... WindowTop istediğin herhangi bir pencereyi saydamlaştırma özelliğine sahip.
FireHawk dedi: Mesela kağıdı ışığa tuttuğumuzda arkası görülür ya. Aynen o şekilde bir işlem yapmak istiyorum. Ve bu sayede arkadaki resmi öne geçirebilirim. Genişletmek için tıkla... WindowTop istediğin herhangi bir pencereyi saydamlaştırma özelliğine sahip.
FireHawk Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 339 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #9 Murat Can Şimşek dedi: WindowTop istediğin herhangi bir pencereyi saydamlaştırma özelliğine sahip. Genişletmek için tıkla... Tamam o halde istediğim de buydu. Teşekkürler.
Murat Can Şimşek dedi: WindowTop istediğin herhangi bir pencereyi saydamlaştırma özelliğine sahip. Genişletmek için tıkla... Tamam o halde istediğim de buydu. Teşekkürler.
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.027 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Haziran 2023 #10 FireHawk dedi: Tamam o halde istediğim de buydu. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Linkli mesajı çözüm olarak işaretleyin böylece forumda araştırma yapan kullanıcılar daha kolay bulur.
FireHawk dedi: Tamam o halde istediğim de buydu. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Linkli mesajı çözüm olarak işaretleyin böylece forumda araştırma yapan kullanıcılar daha kolay bulur.