R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2016 #1 Resim eklemek için upload sitesi tavsiyesi? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2016
Yusuf Ensar Ertan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 3.513 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çizgi Film - Animasyon 30 Mart 2016 #2 Eğer buraya yüklemek istiyorsanız sitenin kendi "Resim Yükle" butonunu kullanınız. Technopat'a harici kaynaklardan görsel yüklemek kurallara aykırıdır.
Eğer buraya yüklemek istiyorsanız sitenin kendi "Resim Yükle" butonunu kullanınız. Technopat'a harici kaynaklardan görsel yüklemek kurallara aykırıdır.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2016 #3 Yusuf Ensar Ertan dedi: Eğer buraya yüklemek istiyorsanız sitenin kendi "Resim Yükle" butonunu kullanınız. Technopat'a harici kaynaklardan görsel yüklemek kurallara aykırıdır. Genişletmek için tıkla... Kuralları okudum. Buraya değil 6 ay içerisinde silindiğini öğrendim doğru mu hizliresim ?
Yusuf Ensar Ertan dedi: Eğer buraya yüklemek istiyorsanız sitenin kendi "Resim Yükle" butonunu kullanınız. Technopat'a harici kaynaklardan görsel yüklemek kurallara aykırıdır. Genişletmek için tıkla... Kuralları okudum. Buraya değil 6 ay içerisinde silindiğini öğrendim doğru mu hizliresim ?