AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, Ben insanların resim yeteneği olduğunu düşünüyorum ve resim yeteneği olmayıp müzik yeteneği olduğunu düşünüyorum. Sizce yeteneğiniz var mı?
Merhaba arkadaşlar, Ben insanların resim yeteneği olduğunu düşünüyorum ve resim yeteneği olmayıp müzik yeteneği olduğunu düşünüyorum. Sizce yeteneğiniz var mı?
egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.089 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 5 Mayıs 2022 #2 Hiçbir yeteneğim yok, resim desen çizemem, müzik desen anca dinlerim.
J jemxoca Kilopat Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 130 Çözümler 2 5 Mayıs 2022 #3 Hiçbir konuda becerim yok.
Chuck Schuldiner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 1.951 Makaleler 3 Çözümler 6 5 Mayıs 2022 #4 Yetenekten ziyade geliştirilebilir bir beceri olduğunu düşünüyorum. Şayet gitar yeteneğim yoktu zamanla gelişip bir seviyeye gelebildim.
Yetenekten ziyade geliştirilebilir bir beceri olduğunu düşünüyorum. Şayet gitar yeteneğim yoktu zamanla gelişip bir seviyeye gelebildim.
Web Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2014 Mesajlar 1.059 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #5 Bunlar yetenek isteyen şeyler değil.
G Gdjer372 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 1.050 Çözümler 3 5 Mayıs 2022 #6 Resmim iyidir. Öyle çok güzel çizemiyorum ama biraz uğraşsam geliştirebilirim. Piyano çalmayı isterdim ama şu ekonomide nasıl piyano alayım eve.
Resmim iyidir. Öyle çok güzel çizemiyorum ama biraz uğraşsam geliştirebilirim. Piyano çalmayı isterdim ama şu ekonomide nasıl piyano alayım eve.
KS KS AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #7 Web dedi: Bunlar yetenek isteyen şeyler değil. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Benim çizdiğim resimler var ama geliştirirsem çizdiklerimin 1000 katı daha iyi çizebilirim. Gdjer372 dedi: Resmim iyidir. Öyle çok güzel çizemiyorum ama biraz uğraşsam geliştirebilirim. Piyano çalmayı isterdim ama şu ekonomide nasıl piyano alayım eve. Genişletmek için tıkla... Ben de bir ara piyano çalıyordum ama ilgim değildi. Bu nedenle bıraktım.
Web dedi: Bunlar yetenek isteyen şeyler değil. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Benim çizdiğim resimler var ama geliştirirsem çizdiklerimin 1000 katı daha iyi çizebilirim. Gdjer372 dedi: Resmim iyidir. Öyle çok güzel çizemiyorum ama biraz uğraşsam geliştirebilirim. Piyano çalmayı isterdim ama şu ekonomide nasıl piyano alayım eve. Genişletmek için tıkla... Ben de bir ara piyano çalıyordum ama ilgim değildi. Bu nedenle bıraktım.
M murat526754 Picopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #8 Bunların yetenek olduğunu sanmıyorum. Tamamen beceri üzerine kurulmuş aktiviteler. Malesef ikisinide beceremiyorum.
Bunların yetenek olduğunu sanmıyorum. Tamamen beceri üzerine kurulmuş aktiviteler. Malesef ikisinide beceremiyorum.
Kerembzd19 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 807 Çözümler 1 5 Mayıs 2022 #9 Muzığe az çok yeteneğim var ama resime yeteneği olanlari daha çok kiskanirim.
Skyliness00 Picopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 121 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #10 Resim çöp adam bile düzgün çizemem, müzik'te olduğumu düşünüyorum.