R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #1 Technopat Sosyal'de açtığım bir konuda moderatörler tarafında bu şekilde kullanıcı adını bulanık yapmışlar. Şunu hangi programla yapmışlar?
Technopat Sosyal'de açtığım bir konuda moderatörler tarafında bu şekilde kullanıcı adını bulanık yapmışlar. Şunu hangi programla yapmışlar?
Çözüm Rosalind 6 Mart 2022 Pixelate filtresi sayesinde. Photoshop için alanı seçtikten sonra Filter > Pixelate > Mosaic
BeyazAslan Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 1.592 Çözümler 18 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #2 REsim düzenleme programlarında blur denen bir özellik bulunuyor herhangi biri ile yapılabilir. Günümüzde web siteleri de var yüklemeden düzenleme işlemleri yapabiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
REsim düzenleme programlarında blur denen bir özellik bulunuyor herhangi biri ile yapılabilir. Günümüzde web siteleri de var yüklemeden düzenleme işlemleri yapabiliyorsunuz.
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Mart 2022 #3 Pixelate filtresi sayesinde. Photoshop için alanı seçtikten sonra Filter > Pixelate > Mosaic Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #4 Rosalind dedi: Pixelate filtresi sayesinde. Photoshop için alanı seçtikten sonra Filter > Pixelate > Mosaic Eki Görüntüle 1324102 Genişletmek için tıkla... Minnettarım. Photoshop olarak zannetmiştim ben de ama o özelliği tam olarak bilmiyordum. Artı 0 Eksi
Rosalind dedi: Pixelate filtresi sayesinde. Photoshop için alanı seçtikten sonra Filter > Pixelate > Mosaic Eki Görüntüle 1324102 Genişletmek için tıkla... Minnettarım. Photoshop olarak zannetmiştim ben de ama o özelliği tam olarak bilmiyordum.
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Mart 2022 #5 Rufiq Cavadov dedi: Minnettarım. Photoshop olarak zannetmiştim ben de ama o özelliği tam olarak bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Bulanıklaştırma ile karıştırılmasın. O bambaşka bir seçenek. Artı 0 Eksi
Rufiq Cavadov dedi: Minnettarım. Photoshop olarak zannetmiştim ben de ama o özelliği tam olarak bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Bulanıklaştırma ile karıştırılmasın. O bambaşka bir seçenek.
KS KS R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #6 Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi