Jiw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 18 Aralık 2020 #11 Yazılanlar aile görüşleri galiba? Ayrıca, mesajın ne olduğunu sonradan belirtirseniz de merakım içimde kalmasa.
Yazılanlar aile görüşleri galiba? Ayrıca, mesajın ne olduğunu sonradan belirtirseniz de merakım içimde kalmasa.
efepat Centipat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 90 18 Aralık 2020 #12 Jiw dedi: Yazılanlar aile görüşleri galiba? Ayrıca, mesajın ne olduğunu sonradan belirtirseniz de merakım içimde kalmasa. Genişletmek için tıkla... Belirteyim, bir penis, bir adam, iki parmak, sw yazan yer... Sübliminal mesaj: bir kadın, bir adam, iki kişi...
Jiw dedi: Yazılanlar aile görüşleri galiba? Ayrıca, mesajın ne olduğunu sonradan belirtirseniz de merakım içimde kalmasa. Genişletmek için tıkla... Belirteyim, bir penis, bir adam, iki parmak, sw yazan yer... Sübliminal mesaj: bir kadın, bir adam, iki kişi...
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 18 Aralık 2020 #14 Kelebek kozadan çıkıyor gibi duruyor.
Aliosman Avci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 4 18 Aralık 2020 #15 efepat dedi: Bir resim yaptım ve bunun içine özel mesajlar koydum bunu ailenizden veya yanınızdaki bir kişiye gösterip ne anladıklarını sorarsınız ve yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bunu aileme göstersem meydan dayağı yerim herhalde (!)
efepat dedi: Bir resim yaptım ve bunun içine özel mesajlar koydum bunu ailenizden veya yanınızdaki bir kişiye gösterip ne anladıklarını sorarsınız ve yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bunu aileme göstersem meydan dayağı yerim herhalde (!)