visu Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 301 Makaleler 2 Çözümler 2 17 Mayıs 2019 #11 alifurkanB dedi: Mrb! Ürünü satmayı düşünüyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Çalışıp çalışmadığını bilmiyorum ama ücretsiz size gönderebilirim. benim bir işime yaramıyor.
alifurkanB dedi: Mrb! Ürünü satmayı düşünüyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Çalışıp çalışmadığını bilmiyorum ama ücretsiz size gönderebilirim. benim bir işime yaramıyor.
A alifurkanB Decapat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3 17 Mayıs 2019 #12 tamam olur, kablosu var mı? yanında zaten ürünün sadece Xp driveri var.
visu Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 301 Makaleler 2 Çözümler 2 17 Mayıs 2019 #13 alifurkanB dedi: tamam olur, kablosu var mı? yanında zaten ürünün sadece Xp driveri var. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir kablo yok, ürün gösterdiğim şekilde. Kargoyu öderseniz gönderebilirim
alifurkanB dedi: tamam olur, kablosu var mı? yanında zaten ürünün sadece Xp driveri var. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir kablo yok, ürün gösterdiğim şekilde. Kargoyu öderseniz gönderebilirim
A alifurkanB Decapat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3 18 Mayıs 2019 #14 kargo ücreti bana ait olur tabiki, hafta içi bakalım. nasıl yapalım gönderebilir misiniz? Kargoya verecek misiniz? Son düzenleme: 26 Mayıs 2019
kargo ücreti bana ait olur tabiki, hafta içi bakalım. nasıl yapalım gönderebilir misiniz? Kargoya verecek misiniz?