Terlikle şehit edin hocam, daha önce böyle bir böcek görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam zararsızdı fakat emin değilim.Arkadaşlar oyun oynarken arkamı dönünce perdede bu elemanı gördüm. Bu nedir bir de bunu nasıl imha ederim? Dışarı falan salmayacağım. Öldüreceğim beni korkuttu.
Evi onun üzerine yapın hocam :dArkadaşlar oyun oynarken arkamı dönünce perdede bu elemanı gördüm. Bu nedir bir de bunu nasıl imha ederim? Dışarı falan salmayacağım. Öldüreceğim beni korkuttu.
Hocam buna benzer bir böcek birkaç gün önce bizde de vardı kediniz varsa imha edilmesine yardımcı olabilir ben böyle yaptım.Arkadaşlar oyun oynarken arkamı dönünce perdede bu elemanı gördüm. Bu nedir bir de bunu nasıl imha ederim? Dışarı falan salmayacağım. Öldüreceğim beni korkuttu.
Arkadaşlar oyun oynarken arkamı dönünce perdede bu elemanı gördüm. Bu nedir bir de bunu nasıl imha ederim? Dışarı falan salmayacağım. Öldüreceğim beni korkuttu.
Çekirge hocam öldürmeyin yazıktır bardağa hapsedin dışarı atın bungee jumping yapsın.
Hocam bunlar tarlaları mahvediyor bir yararı da yok.
Arkadaşlar oyun oynarken arkamı dönünce perdede bu elemanı gördüm. Bu nedir bir de bunu nasıl imha ederim? Dışarı falan salmayacağım. Öldüreceğim beni korkuttu.
Sıksam uçar mı uçarsa ruhumu teslim ederim.Bu ne hocam peygamber devesiyle çekirgenin genlerini birleştirip hamam böceğine boyamışlar gibi.
Şaka bir yana sprey cifler çok işe yarıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.