MONY Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 231 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #11 Wyzel dedi: Sıksam uçar mı uçarsa ruhumu teslim ederim. Genişletmek için tıkla... Üzerinize atlayabilir dikkat edin ısırmaz ama korkudan siz başka yerlere atlayabilirsiniz.
Wyzel dedi: Sıksam uçar mı uçarsa ruhumu teslim ederim. Genişletmek için tıkla... Üzerinize atlayabilir dikkat edin ısırmaz ama korkudan siz başka yerlere atlayabilirsiniz.
Y yusfeli Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 332 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #12 Wyzel dedi: Sıksam uçar mı uçarsa ruhumu teslim ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam bu denli bir böceği imha yolu normalde Raid oluyor terlikle vur Raid yoksa cif. Cif yavaş etki ediyor bir iki dakika uçar belki. Yanılmıyorsam bu çekirge değil mi?
Wyzel dedi: Sıksam uçar mı uçarsa ruhumu teslim ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam bu denli bir böceği imha yolu normalde Raid oluyor terlikle vur Raid yoksa cif. Cif yavaş etki ediyor bir iki dakika uçar belki. Yanılmıyorsam bu çekirge değil mi?
MONY Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 231 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #13 yusfeli dedi: Hocam bu denli bir böceği imha yolu normalde RAID oluyor terlikle vur RAID yoksa cif. Cif yavaş etki ediyor bir iki dakika uçar belki. Yanılmıyorsam bu çekirge değil mi? Genişletmek için tıkla... Sanırım çekirge hocam Google da resmi indirip arattım çekirge dedi.
yusfeli dedi: Hocam bu denli bir böceği imha yolu normalde RAID oluyor terlikle vur RAID yoksa cif. Cif yavaş etki ediyor bir iki dakika uçar belki. Yanılmıyorsam bu çekirge değil mi? Genişletmek için tıkla... Sanırım çekirge hocam Google da resmi indirip arattım çekirge dedi.
Y yusfeli Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 332 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #14 MONY dedi: Sanırım çekirge hocam Google da resmi indirip arattım çekirge dedi. Genişletmek için tıkla... Hocam çekirgenin saldıran türü var mı bilmiyorum ama bence öldürün terlikle. Bizim eve girenler saldırmadılar ama bilmiyorum.
MONY dedi: Sanırım çekirge hocam Google da resmi indirip arattım çekirge dedi. Genişletmek için tıkla... Hocam çekirgenin saldıran türü var mı bilmiyorum ama bence öldürün terlikle. Bizim eve girenler saldırmadılar ama bilmiyorum.