Kulaklığın bataryasının değiştirmem lazım, bu boyutlarda Li-Ion pil nereden bulabilirim? Mevcut pildeki 3 kabloyu piyasada bulunan 2 kablolu pillere lehim yaptırtabilir miyim? Bunun gibi bir ürün bulmam gerekiyor kısacası.
Bence orijinalinden bulmaya çalış. Bazı böyle 3 pin batarya modellerinin sinyal pinleri farklı şekillerde sinyaller ürettiği için kulaklığın anakartı o sinyalleri işleyemeyip bataryanın boş olduğuna kanaat getirerek kulaklığın açılmasını engelleyebilir.
Bu attığınız gibi pillerden birkaç tane gördüm fakat mevcut pildeki 3 kablolu pini bu pilde bulunan 2 kablolu pini söküp lehim yaptırtabilir miyim? onun hakkında bir bilgim yok.
Bence orijinalinden bulmaya çalış. Bazı böyle 3 pin batarya modellerinin sinyal pinleri farklı şekillerde sinyaller ürettiği için kulaklığın anakartı o sinyalleri işleyemeyip bataryanın boş olduğuna kanaat getirerek kulaklığın açılmasını engelleyebilir.
Corsair yetkili servisine ve Yurtdışı corsair ile iletişime geçtim. sattıkları ürün hakkında hiçbir destekde bulunmuyorlar. hadi diyelim kulaklık padlerini bir şekilde çözdüm (destek sağlayamıyoruz yeni bir ürün satın alarak onun parçalarını kullanabilirsiniz diye cevap verdiler) ama 100 dolar verdiğim ürünü bataryasından dolayı neden kablolu olarak kullanmak zorunda kalayım ki ?
Kulaklığın bataryasının değiştirmem lazım, bu boyutlarda Li-Ion pil nereden bulabilirim? Mevcut pildeki 3 kabloyu piyasada bulunan 2 kablolu pillere lehim yaptırtabilir miyim? Bunun gibi bir ürün bulmam gerekiyor kısacası.
O konuda yapacak bir şey yok, ürünü almadan önce düşünülecek şeylerdir bunlar. Açıkçası farklı bir firmaya ait olan bir bataryayı kulaklığa bağlamak çözüm olmayabilir. Boş yere 300TL+ fiyat ile küçük bir lityum batarya aldıktan sonra yine sorun çözülmeyebilir bu bir risktir. Mesela ben kendim çakma bir markanın akıllı saatine sahiptim 3pin bir pili vardı, bu saatte şarj olmama sorunu vardı, içerisini açıp pilini dışarıdan doldurdum voltaj olarak maximum voltaja(4.2+) çıkarttım saat yine şarjın %2 olduğunu söylüyordu yetmedi 5 volt besleme verdim yine aynı. Böyle de bir durum yaşama ihtimalin var uyum sorunu vs. ne olursa olsun orijinal pilinden kullanmalısın.
Corsair yetkili servisine ve Yurtdışı corsair ile iletişime geçtim. sattıkları ürün hakkında hiçbir destekde bulunmuyorlar. hadi diyelim kulaklık padlerini bir şekilde çözdüm (destek sağlayamıyoruz yeni bir ürün satın alarak onun parçalarını kullanabilirsiniz diye cevap verdiler)
Corsair yetkili servisine ve yurt dışı Corsair ile iletişime geçtim. Sattıkları ürün hakkında hiçbir destekde bulunmuyorlar. Hadi diyelim kulaklık padlerini bir şekilde çözdüm (destek sağlayamıyoruz yeni bir ürün satın alarak onun parçalarını kullanabilirsiniz diye cevap verdiler)
Burada size vereceğim en iyi tavsiye farklı bir markaya geçmeniz yönünde. Evet Corsair destek vermiyor ancak o kulaklık kendi orijinal pili harici başka bir pil ile kalibre olmayarak sorun çıkartma riski vardır. Bu durumda çaresizsiniz hocam inşallah bir şekilde halledersiniz.