Çözüldü Resimdeki e-Okul sitesi resmi mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nanooo

Decapat
Daha fazla  
e-Okul'un normal sitesinden gireceğim eski notlara bakmak için ama girince hali ile e-Devlet istiyor. e-Okul'un logosu filan yok. Buraya girsem bir şey olur mu, resmi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet resmi, artık e-Devlet ile girebiliyoruz sadece.

Hocam 18 yaş üstü olmadığınız için mecbur ailenizden birisinin e-devletini gireceksiniz ben öyle yaptım, herkes öyle yaptı.

e-Okul'un normal sitesinden gireceğim eski notlara bakmak için ama girince hali ile e-Devlet istiyor. e-Okul'un logosu filan yok. Buraya girsem bir şey olur mu, resmi mi?

Eki Görüntüle 2173112

Hocam güvenlik amaçlı evet e-Devlet ile giriş yaptılar ama çok dolandırıcılık var telefondan uygulamasını indirip yapın hiç riske atmayın.

Hocam 18 yaş üstü olmadığınız için mecbur ailenizden birisinin e-Devlet'ini gireceksiniz ben öyle yaptım, herkes öyle yaptı.

Yok öyle değil uygulamadan da yaptım ama sadece site için

Hocam güvenlik amaçlı evet e-Devlet ile giriş yaptılar ama çok dolandırıcılık var telefondan uygulamasını indirip yapın hiç riske atmayın.

Olmuyor eski notlar çıkmıyor uygulamada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…