Herkesgibi Megapat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 990 Çözümler 6 7 Temmuz 2021 #1 Resimdeki ekrana bir video eklemek istiyorum. Adobe Premiere Pro kullanıyorum. Eklemek istediğim videoyu nasıl bu televizyona oturtabilirim? Düz video eklemesini biliyorum ama buradaki ekran biraz açılı. Nasıl ayarlamam lazım?
Resimdeki ekrana bir video eklemek istiyorum. Adobe Premiere Pro kullanıyorum. Eklemek istediğim videoyu nasıl bu televizyona oturtabilirim? Düz video eklemesini biliyorum ama buradaki ekran biraz açılı. Nasıl ayarlamam lazım?
AcarCnr Megapat Katılım 21 Haziran 2014 Mesajlar 799 Çözümler 4 Yer Tashkent, Uzbekistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 8 Temmuz 2021 #2 Şurdakine benzer bir şey yapman gerekir. Adobe programı olduğu için muhtemelen benzerdir menüler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Şurdakine benzer bir şey yapman gerekir. Adobe programı olduğu için muhtemelen benzerdir menüler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Herkesgibi Megapat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 990 Çözümler 6 8 Temmuz 2021 #3 AcarCnr dedi: Şurdakine benzer bir şey yapman gerekir. Adobe programı olduğu için muhtemelen benzerdir menüler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dün yaptım hocam, efektler bölümünden "corner pin" seçip videoya atmam yeterli oldu. Artı 0 Eksi
AcarCnr dedi: Şurdakine benzer bir şey yapman gerekir. Adobe programı olduğu için muhtemelen benzerdir menüler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dün yaptım hocam, efektler bölümünden "corner pin" seçip videoya atmam yeterli oldu.