SadeceAhmettt Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #21 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Bir doktora göstererek fakat doktorlar da büyük ihtimalle yaklaşık değer sunacaktır. Çünkü bu veriler diğer verilerin karşılaştırılmasıyla açıklanıyor. Genişletmek için tıkla... Lucky7 dedi: Hocam onun içinde bir zahmet doktora görünün zaten orada bile cevap alamayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi bölüm bakıyor tam olarak?
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Bir doktora göstererek fakat doktorlar da büyük ihtimalle yaklaşık değer sunacaktır. Çünkü bu veriler diğer verilerin karşılaştırılmasıyla açıklanıyor. Genişletmek için tıkla... Lucky7 dedi: Hocam onun içinde bir zahmet doktora görünün zaten orada bile cevap alamayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi bölüm bakıyor tam olarak?
4 450909 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 4.167 Makaleler 2 Çözümler 11 25 Ocak 2024 #22 SadeceAhmettt dedi: Hocam hangi bölüm bakıyor tam olarak? Genişletmek için tıkla... Ortopedi?
SadeceAhmettt Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #23 450909 dedi: Ortopedi? Genişletmek için tıkla... Hocam adama dedim benim elime bakın diye direkt 5-10 cm uzarsın deyip geçti. Bu sefer bir daha gideceğim.
450909 dedi: Ortopedi? Genişletmek için tıkla... Hocam adama dedim benim elime bakın diye direkt 5-10 cm uzarsın deyip geçti. Bu sefer bir daha gideceğim.
P Preston Femtopat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #24 SadeceAhmettt dedi: Hocam adama dedim benim elime bakın diye direkt 5-10 cm uzarsın deyip geçti. Bu sefer bir daha gideceğim. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf belli değil ama kemik yaşın 16'dandan daha büyük bileklerindeki plaglar kapanmış ve uzaman durmuş gibi.
SadeceAhmettt dedi: Hocam adama dedim benim elime bakın diye direkt 5-10 cm uzarsın deyip geçti. Bu sefer bir daha gideceğim. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf belli değil ama kemik yaşın 16'dandan daha büyük bileklerindeki plaglar kapanmış ve uzaman durmuş gibi.