Resimdeki fanlar kaç cm?

Fullmotion

Kilopat

Dostlar bunların boyutunu bir türlü çözemedim. Üst taraftaki fan 9 cm alttaki fan ise 7.5 cm geliyor. Ona göre fan alacağım yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görselden anlamak bir tık zor. Bu yapılara sahip 6-7-8-9-10 Cm'lik fanlar bol bol çeşit çeşit var.

Dostlar bu fanlar 10 cm ve altı ondan eminim ama net bir tahminde bulunamıyorum. Çaprazlama fan kanatlarından ölçüleri yazdım.

Buyuk olan 12'lik gibi duruyor, digeri ise 9 santim falan.

Gorselde buyuk gozukmus hocam, ona gore tahmin yürüttüm.
küçük olan 9 ondan eminim çünkü intel soğutma bloğu fanı o ben de kullandım. Arasındaki fark 1 cm gibi küçük bir değer gibi duruyor büyük fan için.

küçük olan 9 ondan eminim çünkü intel soğutma bloğu fanı o ben de kullandım. Arasındaki fark 1 cm gibi küçük bir değer gibi duruyor büyük fan için.
Aynen eski intel soğutma bloğunun fanı. Tamda onun için alacağım fanı fakat 9 büyük olmaz mı? Kenar uzunluğu 8 cm küçük olanın.

Fanların arkasındaki markalardan buldum. 92x92x25 ve 80x80x25 konuya ilgi gösterenlere teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…