- Makaleler
- 5
Merhaba bu fiş için hangi dönüştürücüyü almam lazım?
Amerikan tipi dediğiniz sanırım maalesef o olmuyor denedim.A tipi dönüştürücü almalısınız.
Amazon.com.tr Bu aleti almalı mıyım?A tipi dönüştürücü almalısınız.
Yandan da görselini atabilir misin?Amerikan tipi dediğiniz sanırım maalesef o olmuyor denedim.
Güzele benziyor da böyle İsviçre çakısı gibi ürünler genelde cacık çıkıyor.Amazon.com.tr Bu aleti almalı mıyım?
Yandan da görselini atabilir misin?
Güzele benziyor da böyle İsviçre çakısı gibi ürünler genelde cacık çıkıyor.
Hocam dönüştürücüye koyuyorum fakat takılmıyor yani sadece içinde duruyor. Evi yakmak için denemekte istemiyorum. Dönüştürücü sorunsuz sanırım ama aynı uçlu 3 tane daha ürün var belki bunlardan kolay anlarsınızAmerikan priz olması lazım. Belki de dönüştücüde sorun vardır.
Amazon.com.tr bunu önerir misiniz?Cacık bir dönüştürücü kullanıyorsunuz. Onun içindeki tel kullandıkça köşelere esniyor ve artık çalışmıyor. Kalemle falan içe doğru kapatın içindeki bakırını, öyle sokun ki temas etsin.
Bence düzgün bir dönüştürücü alın. Bu zımbırtı durduğu yerde yangın çıkartma potansiyeline sahip.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.