Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 4 Mayıs 2017 #1 Bir resim veya fotoğraf görürsünüz ve o resimdeki yazı tipini (Font) bumak istersiniz. Bunun için bir web sitesi mevcut: Free Fonts! Legit Free & Quality » Font Squirrel Adım adım gidelim: Öncelikle sitenin bu hizmeti sunan sayfasına giriyoruz: Identify Fonts - The Font Squirrel Matcherator Akabinde Upload Image butonuna tıklayarak resmimizi yüklüyoruz: İsterseniz resmi tarayıcı içerisine de sürükleyebilirsiniz. Sonrasında resim analiz ediliyor ve resimdeki yazılar tespit ediliyor. Bunlar içerisinden hangi yazı tipini bulmak istediğiniz soruluyor. Resimdeki ilgili kısmı kutucuk vasıtası ile seçiyoruz. Kutucuğu, mavi noktaları fare ile tutup hareket ettirebilirsiniz. Örneğin: Uzay Yolcuları yazısını seçtik biz. Son olarak Matcherate It diyoruz. Fonts that match your Image kısmında eşleşen yazı tipleri gözüküyor: Bunların bazıları ücretli, bazıları da ücretsiz. Burada sonuçları artırmak için Distributors altında daha fazla yazı tipi sağlayıcı site seçebilirsiniz: Gelişmiş Arama Daha gelişmiş bir arama için Click Here to Crop Your Image butonuna tıklayın: Seçimi daraltıp Matchherate It deyin: Şimdi aşağıda Manually Adjust seçeneği çıkacak: Burada artık harf bazında seçim yapabilir, ya da aşağıdan Only Free Fonts diyerek sadece ücretsiz yazı tiplerinin gözükmesini sağlayabilirsiniz. Harflerin üzerine fare ile geldiğinizde bir çarpı işareti çıkacak. Bu sayede sadece dilediğiniz harfe ait yazı tipini de arayabilirsiniz. Bu işlemden sonra sonuçları güncellemek için tekrar Matcherate It demeniz gerekiyor. Son düzenleme: 25 Aralık 2021
Bir resim veya fotoğraf görürsünüz ve o resimdeki yazı tipini (Font) bumak istersiniz. Bunun için bir web sitesi mevcut: Free Fonts! Legit Free & Quality » Font Squirrel Adım adım gidelim: Öncelikle sitenin bu hizmeti sunan sayfasına giriyoruz: Identify Fonts - The Font Squirrel Matcherator Akabinde Upload Image butonuna tıklayarak resmimizi yüklüyoruz: İsterseniz resmi tarayıcı içerisine de sürükleyebilirsiniz. Sonrasında resim analiz ediliyor ve resimdeki yazılar tespit ediliyor. Bunlar içerisinden hangi yazı tipini bulmak istediğiniz soruluyor. Resimdeki ilgili kısmı kutucuk vasıtası ile seçiyoruz. Kutucuğu, mavi noktaları fare ile tutup hareket ettirebilirsiniz. Örneğin: Uzay Yolcuları yazısını seçtik biz. Son olarak Matcherate It diyoruz. Fonts that match your Image kısmında eşleşen yazı tipleri gözüküyor: Bunların bazıları ücretli, bazıları da ücretsiz. Burada sonuçları artırmak için Distributors altında daha fazla yazı tipi sağlayıcı site seçebilirsiniz: Gelişmiş Arama Daha gelişmiş bir arama için Click Here to Crop Your Image butonuna tıklayın: Seçimi daraltıp Matchherate It deyin: Şimdi aşağıda Manually Adjust seçeneği çıkacak: Burada artık harf bazında seçim yapabilir, ya da aşağıdan Only Free Fonts diyerek sadece ücretsiz yazı tiplerinin gözükmesini sağlayabilirsiniz. Harflerin üzerine fare ile geldiğinizde bir çarpı işareti çıkacak. Bu sayede sadece dilediğiniz harfe ait yazı tipini de arayabilirsiniz. Bu işlemden sonra sonuçları güncellemek için tekrar Matcherate It demeniz gerekiyor.
Painbot Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 1.213 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2017 #2 Uygulama geliştiriciler için baya iyi bir şey.
IISilenTNightII Hectopat Katılım 26 Nisan 2017 Mesajlar 278 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1521637644 4 Mayıs 2017 #3 Bu arada bu filmi izledim. Tavsiye ederim güzel film.
Parzival Megapat Katılım 13 Eylül 2016 Mesajlar 640 Çözümler 5 Yer Krypton Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Köle 4 Mayıs 2017 #4 Daha bugün açmıştım çok iyi oldu bu. Tekrardan teşekkürler. IISilenTNightII dedi: Bu arada bu filmi izledim. Tavsiye ederim güzel film. Genişletmek için tıkla... Evet kesinlikle izleyin müthiş film. Son düzenleme: 4 Mayıs 2017
Daha bugün açmıştım çok iyi oldu bu. Tekrardan teşekkürler. IISilenTNightII dedi: Bu arada bu filmi izledim. Tavsiye ederim güzel film. Genişletmek için tıkla... Evet kesinlikle izleyin müthiş film.
Tahir Keskin Megapat Katılım 7 Şubat 2016 Mesajlar 167 Yer İstanbul 22 Haziran 2017 #5 Yararlı oldu, teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2017
LeonS.Kennedy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 2.233 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2017 #6 Teşekkürler hocam..
artunbelgelendirme Centipat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 2 27 Eylül 2019 #7 Çok işime yaradı. Teşekkür ederim.
Batwo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 1.133 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series X - iPhone 13 White 128GB Cinsiyet Erkek Meslek Satış Operasyon Uzmanı 28 Şubat 2020 #8 Unutmuştum iyi oldu gerçekten teşekkürler.