RaseWhizx Hectopat Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2018 #1 Arkadaşlar bu resimdeki RCX yazısının yazı tipini nasıl bulabilirim? Font bulma sitelerinden uğraştım ama beceremedim. Birisi yardımcı olursa çok sevinirim.
Arkadaşlar bu resimdeki RCX yazısının yazı tipini nasıl bulabilirim? Font bulma sitelerinden uğraştım ama beceremedim. Birisi yardımcı olursa çok sevinirim.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 5 Nisan 2018 #2 Helvetica kalın italiğin modifiye edilmiş bir versiyonu.
RaseWhizx Hectopat Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2018 #3 Silinen üye dedi: Helvetica kalın italiğin modifiye edilmiş bir versiyonu. Genişletmek için tıkla... İnternetten baktım ama pek benzetemedim. Emin misiniz ?
Silinen üye dedi: Helvetica kalın italiğin modifiye edilmiş bir versiyonu. Genişletmek için tıkla... İnternetten baktım ama pek benzetemedim. Emin misiniz ?
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 7 Nisan 2018 #4 Ben Bianchi'de açılan ilgili ticket'a baktım. Bu fonttan söz ediliyordu. Benzetememenizin sebebi fontun ne şekilde modifiye edildiğini bilemememiz olabilir.
Ben Bianchi'de açılan ilgili ticket'a baktım. Bu fonttan söz ediliyordu. Benzetememenizin sebebi fontun ne şekilde modifiye edildiğini bilemememiz olabilir.
RaseWhizx Hectopat Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2018 #5 Bahsettiğiniz font kavisli bir font. Bu resimdeki biraz dik harflerden oluşuyor. Artık nasıl bir modafiyeyse. Neyse teşekkürler.
Bahsettiğiniz font kavisli bir font. Bu resimdeki biraz dik harflerden oluşuyor. Artık nasıl bir modafiyeyse. Neyse teşekkürler.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 8 Nisan 2018 #6 Rica ederim. Puntolar için de bir tür Shazam yazılmalı.
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 16 Nisan 2018 #7 Buyrun [Rehber] Resimdeki Fontu Bulma
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 16 Nisan 2018 #8 Silinen üye dedi: Rica ederim. Puntolar için de bir tür Shazam yazılmalı. Genişletmek için tıkla... Böyle bir uygulama vardı.
Silinen üye dedi: Rica ederim. Puntolar için de bir tür Shazam yazılmalı. Genişletmek için tıkla... Böyle bir uygulama vardı.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 16 Nisan 2018 #9 QR kodu sistemi gibi bir şey mi?
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 17 Nisan 2018 #10 Silinen üye dedi: QR kodu sistemi gibi bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Aynen. Yazıyı kamera ile uygulamaya gösteriyorsunuz, uygulama da ona yakın fontları size gösteriyor.
Silinen üye dedi: QR kodu sistemi gibi bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Aynen. Yazıyı kamera ile uygulamaya gösteriyorsunuz, uygulama da ona yakın fontları size gösteriyor.