furkwNN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.471 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #1 Bir proje için resimdeki fontun aynısını ya da ona benzeyen bir fontu kullanmam lazım. What the font sitesinde bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2020
Bir proje için resimdeki fontun aynısını ya da ona benzeyen bir fontu kullanmam lazım. What the font sitesinde bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 31 Aralık 2020 #2 Font olmama ihtimali yüksek. g karakterleri aynı değil. Benzerlerini bulabilirsiniz ancak, elyazısı kategorisine bakmanızı tavsiye edermi.
Font olmama ihtimali yüksek. g karakterleri aynı değil. Benzerlerini bulabilirsiniz ancak, elyazısı kategorisine bakmanızı tavsiye edermi.
mcsmoge Hectopat Katılım 5 Mayıs 2019 Mesajlar 53 2 Ocak 2021 #3 furkwNN dedi: Bir proje için resimdeki fontun aynısını ya da ona benzeyen bir fontu kullanmam lazım. What the font sitesinde bulamadım. Yardımlarınızı be Genişletmek için tıkla... El yazısı
furkwNN dedi: Bir proje için resimdeki fontun aynısını ya da ona benzeyen bir fontu kullanmam lazım. What the font sitesinde bulamadım. Yardımlarınızı be Genişletmek için tıkla... El yazısı
Kutup Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 722 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #4 furkwNN dedi: Bir proje için resimdeki fontun aynısını ya da ona benzeyen bir fontu kullanmam lazım. What the font sitesinde bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Eki Görüntüle 810635 Genişletmek için tıkla... El ile yazılmış gibi duruyor.
furkwNN dedi: Bir proje için resimdeki fontun aynısını ya da ona benzeyen bir fontu kullanmam lazım. What the font sitesinde bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Eki Görüntüle 810635 Genişletmek için tıkla... El ile yazılmış gibi duruyor.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 2 Ocak 2021 #5 Parmak veya kalemle yazılmış.
GNU or NOT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #6 İ harflerine bakarsanız aynı değil. El ile yazılmış.
mcsmoge Hectopat Katılım 5 Mayıs 2019 Mesajlar 53 2 Ocak 2021 #7 furkwNN dedi: Bir proje için resimdeki fontun aynısını ya da ona benzeyen bir fontu kullanmam lazım. What the font sitesinde bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Eki Görüntüle 810635 Genişletmek için tıkla... Buna benzer font önerebilirim
furkwNN dedi: Bir proje için resimdeki fontun aynısını ya da ona benzeyen bir fontu kullanmam lazım. What the font sitesinde bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Eki Görüntüle 810635 Genişletmek için tıkla... Buna benzer font önerebilirim