E efeaybi Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 404 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #1 Bu tür videolar nasıl yapılıyor? Çok önceden görmüştüm birisi anlatıyordu bir site veya uygulamayla. Adı nedir, söyleyebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2022
Bu tür videolar nasıl yapılıyor? Çok önceden görmüştüm birisi anlatıyordu bir site veya uygulamayla. Adı nedir, söyleyebilir misiniz?
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Kasım 2022 #2 Hocam altta, CapCut logosu var uygulamayı indirin kurcalayın anlarsınız. Screen bölümünde ola bilir, Çoğu programda var bu, Ekran bölme 3 lü 4 lü baya bir seçenek var.
Hocam altta, CapCut logosu var uygulamayı indirin kurcalayın anlarsınız. Screen bölümünde ola bilir, Çoğu programda var bu, Ekran bölme 3 lü 4 lü baya bir seçenek var.
Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.903 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #3 Yayın kesidi almayı mı diyorsunuz ?
E efeaybi Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 404 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #4 Aeroxs dedi: Yayın kesidi almayı mı diyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Face cam yukarda video assagida video kaydediyorlar ya onu diyorum
Aeroxs dedi: Yayın kesidi almayı mı diyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Face cam yukarda video assagida video kaydediyorlar ya onu diyorum
Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.903 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #5 efeaybi dedi: Face cam yukarıda video aşağıda video kaydediyorlar ya onu diyorum. Genişletmek için tıkla... Facecami kesiyor videoyu CapCut ile üst üste koyuyor.
efeaybi dedi: Face cam yukarıda video aşağıda video kaydediyorlar ya onu diyorum. Genişletmek için tıkla... Facecami kesiyor videoyu CapCut ile üst üste koyuyor.