eralpbayramoglu Megapat Katılım 1 Ekim 2015 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar şarj aletini kaybettim. Girişi işaretlediğim yer, oradan şarj oluyor bir türlü kablo uyduramadım. Bu hangi tip giriş? Dosya Ekleri Screenshot_20221118_175230_Gallery.jpg 89,4 KB · Görüntüleme: 108 Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2022
Arkadaşlar şarj aletini kaybettim. Girişi işaretlediğim yer, oradan şarj oluyor bir türlü kablo uyduramadım. Bu hangi tip giriş?
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 18 Kasım 2022 #11 590736 dedi: Mini DisplayPort kablosu bu. Çözüm olarak raporlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mini DP daha küçük ve yapısı böyle değil. eralpbayramoglu dedi: Arkadaşlar şarj aletini kaybettim. Girişi işaretlediğim yer, oradan şarj oluyor bir türlü kablo uyduramadım. Bu hangi tip giriş? Genişletmek için tıkla... Hocam siz en iyisi cihazın modelini verin bulalım ordan. Artı 0 Eksi
590736 dedi: Mini DisplayPort kablosu bu. Çözüm olarak raporlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mini DP daha küçük ve yapısı böyle değil. eralpbayramoglu dedi: Arkadaşlar şarj aletini kaybettim. Girişi işaretlediğim yer, oradan şarj oluyor bir türlü kablo uyduramadım. Bu hangi tip giriş? Genişletmek için tıkla... Hocam siz en iyisi cihazın modelini verin bulalım ordan.
5 590736 Hectopat Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 2.555 Makaleler 1 Çözümler 26 18 Kasım 2022 #12 UC-56 kablosudur bu. Artı 0 Eksi
KS KS eralpbayramoglu Megapat Katılım 1 Ekim 2015 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #13 Canon fotograf makinesına ait bir görüntü bu, bir türlü şarj edemedim alttan olmuyor, üsttekinin girişine uygun kablo bulamadım Canon eos m100 Artı 0 Eksi
Canon fotograf makinesına ait bir görüntü bu, bir türlü şarj edemedim alttan olmuyor, üsttekinin girişine uygun kablo bulamadım Canon eos m100
laislabonita Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 1.161 Çözümler 7 Yer Gabon Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Kasım 2022 #14 eralpbayramoglu dedi: Canon fotograf makinesına ait bir görüntü bu, bir türlü şarj edemedim alttan olmuyor, üsttekinin girişine uygun kablo bulamadım Canon eos m100 Genişletmek için tıkla... Tahmin ettiğim gibi bir fotoğraf makinesi. Micro hdmi çıkışı ile sadece uygun monitörlere veya televizyonlara görüntü aktarımı yapabilirsiniz. Şarj etme gibi bir özellik sunacağını düşünmüyorum. İmkanı yok Artı 0 Eksi
eralpbayramoglu dedi: Canon fotograf makinesına ait bir görüntü bu, bir türlü şarj edemedim alttan olmuyor, üsttekinin girişine uygun kablo bulamadım Canon eos m100 Genişletmek için tıkla... Tahmin ettiğim gibi bir fotoğraf makinesi. Micro hdmi çıkışı ile sadece uygun monitörlere veya televizyonlara görüntü aktarımı yapabilirsiniz. Şarj etme gibi bir özellik sunacağını düşünmüyorum. İmkanı yok