PlayStation 4'um var ama orijinal güç kablosu yok elimde bir kablo var ama uyar mı bilmiyorum. Not resimde 2.5a 250v yazıyor.
Eki Görüntüle 2327614
Eki Görüntüle 2327615
Uygundur.PlayStation 4'um var ama orijinal güç kablosu yok elimde bir kablo var ama uyar mı bilmiyorum. Not resimde 2.5a 250v yazıyor.
Eki Görüntüle 2327614
Eki Görüntüle 2327615
Alakası yok bu arada.Orijinal güç kablosu kullanmanız daha sağlıklı olacaktır.
Alakası yok bu arada.
Bu güç kablosu kullanırken cihazda herhangi bir sorun olursa görürüm ben alakası yok buradayı.
Yıllardır ben öyle kullanıyorum.
Dostum besleme kablosundan Max ne sorun olabilir. Yıllardır ben öyle kullanıyorum
Kullanmasam gene sorun olmaz derdim altı üstü 2X0.75 teyp kablosu.
Tamam dostum haklısın.Kalitesiz veya sahte kablolar kısa devre ve aşırı ısınma gibi sorunlar yaratabilir. Ve PS4 C7 "figure-eight" güç kablosu kullanır. Bu tipte olmayan bir kablo hasar verebilir. Yani orijinal kullanmak her zaman daha iyi olacaktır. Bir kablo için niye dev gibi sistemi çöp edesinki.
Kalitesiz veya sahte kablolar kısa devre ve aşırı ısınma gibi sorunlar yaratabilir. Ve PS4 C7 "figure-eight" güç kablosu kullanır. Bu tipte olmayan bir kablo hasar verebilir. Yani orijinal kullanmak her zaman daha iyi olacaktır. Bir kablo için niye dev gibi sistemi çöp edesinki.
Bisiklet orijinal şarj kablosu kalitesiz değildir heraldeKalitesiz veya sahte kablolar kısa devre ve aşırı ısınma gibi sorunlar yaratabilir. Ve PS4 C7 "figure-eight" güç kablosu kullanır. Bu tipte olmayan bir kablo hasar verebilir. Yani orijinal kullanmak her zaman daha iyi olacaktır. Bir kablo için niye dev gibi sistemi çöp edesinki.
Kablo sahte değil elektrikli bisiklet şarj kablosu.
Bisiklet orijinal şarj kablosu kalitesiz değildir herhalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.