Resimdeki Hot Wheels değerli mi?

broksy

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Bugün bir Hot Wheels gordum ve çok hosuma gitti. Ben de kacırmayım alayım dedim sonra koleksiyon yapma işi benim kafama yattı. Bu koleksiyonlar için ne düşünüyorsunuz? Bunların önemini ve değerini nasıl anlar ve öğrenirim? Ve ayrıca resimdeki ilk Hot Wheels arabamın da önemini söylerseniz mutlu olurum.

Değerli değil kardeşim.

Sadece premium değerine sahip

Peki hatrı sayılır değeri olup da piyasada bulunabilecek kapasitede olan Hot wheelsaları nasıl ayırt edebilirim veya nereden öğrenebilirim?

Güncelde circuit Legends, silhouttes, euro Legends değerli sayılır. Circuit Legends bulmaya çalış. Diecastturkeyde set var bakabilirsin.

Selam. Koleksiyon işini al-sat işine dönüştürmeden yapacaksanız eğer başlamanızı tavsiye ederim. Malum piyasada çok fazla karaborsası yapılıyor. Fotoğraftaki arabanın herhangi bir ekstra önemi yok. Değeri raf fiyatı, yani 350₺ - 400₺ civarı. Premium serilerinde değerini anlamak için chase modellere yani sağ alt kısmında 0 / 5 yazan modellere bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…