KS KS PHUBA Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 478 Çözümler 5 10 Ağustos 2023 #21 Oxies dedi: Birüsürü oyun karakteri isminin yer aldığı oylama yapsaydınız anlamında, biz de yorum yazmak yerine oy verirdik. Genişletmek için tıkla... Hocam seçeneklere zaten bildiğim karakterleri eklerdim, bununda bir anlamı olmazdı. Bilmediğim bir şeyi soruyorum. Artı 0 Eksi
Oxies dedi: Birüsürü oyun karakteri isminin yer aldığı oylama yapsaydınız anlamında, biz de yorum yazmak yerine oy verirdik. Genişletmek için tıkla... Hocam seçeneklere zaten bildiğim karakterleri eklerdim, bununda bir anlamı olmazdı. Bilmediğim bir şeyi soruyorum.
Oxies Hectopat Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 815 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600G 3.90GHz Gigabyte RTX 3060 Eagle OC 12GB Gigabyte B450M S2H AMD B450 Soket 8GB DDR4 3200MHz Ram Cinsiyet Erkek Meslek 3 Boyutlu modelleme ve tasarımcı 10 Ağustos 2023 #22 PHUBA dedi: Hocam seçeneklere zaten bildiğim karakterleri eklerdim, bununda bir anlamı olmazdı. Bilmediğim bir şeyi soruyorum. Genişletmek için tıkla... Ha anladım kusura bakma hocam, bilmece gibi soruyorsunuz sandım. Artı 0 Eksi
PHUBA dedi: Hocam seçeneklere zaten bildiğim karakterleri eklerdim, bununda bir anlamı olmazdı. Bilmediğim bir şeyi soruyorum. Genişletmek için tıkla... Ha anladım kusura bakma hocam, bilmece gibi soruyorsunuz sandım.
KS KS PHUBA Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 478 Çözümler 5 10 Ağustos 2023 #23 Oxies dedi: Ha anladım kusura bakma hocam, bilmece gibi soruyorsunuz sandım. Genişletmek için tıkla... Estağfirullah Artı 0 Eksi
Oxies dedi: Ha anladım kusura bakma hocam, bilmece gibi soruyorsunuz sandım. Genişletmek için tıkla... Estağfirullah
APK DAYI Centipat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 265 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Şanlıurfa Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #24 Fikirsiz dedi: Ellie değil mi bu? Genişletmek için tıkla... Hayır biraz şişman sanki Artı 0 Eksi