Resimdeki kasa ve PSU RX570 için yeterli mi?

tolgahng

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bugün yardımınıza ihtiyacım var geçen günlerde (1000-1500) TL civarı sizden oyun için ekran kartı önerisi diye konu açmıştım ve çoğu kişi bana RX 570 ekran kartını al demişti ama araştırdığım zaman sıcaklık konusunda bazı sıkıntıları olduğunu duydum size ilk sorum şu ki RX 570 ekran kartında hangi markayı tercih etmeliyim?

Bir diğer soru ise bu ekran kartı benim bilgisayarıma sorunsuz bir şekilde (darboğaz) çalışması için benden işlemci, anakart, kasa hacmi ve güç kaynağı bilgilerini istediniz ve bunlar;
İşlemcim: Intel Core i5 3470 3.2 GHz.
Anakart: P8B75-M LX.
Kasa hacmi ve güç kaynağından fazla anlamadığım için fotoğraflarını çektim buyrun.
Sizce bunlar RX 570 için uygun mudur?

5424FFEA-411C-4312-A7D0-9C46592D79EE.jpeg

BA4DA67E-E562-4BC7-A9DC-1406BF63708F.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Psu için hemfikiriz ama arkadaş işlemcide sorun yaratabilir demiş anakartta öyle sorun yaratabilir demiş onlar uymadan psu almanın bir anlamı yok
Adsız.png

Arkadaşlar işlemci ekran kartı uyumu için bakındım öyle forumda link vermişler bu siteden bir denedim "grafik kartı ve işlemci birlikte harika çalışacak yazdı" gördüğünüz gibi benim kafam çok karışık bana bir yardım eli uzatın :)
tamamdır arkadaşlar konu kilit

Son düzenleme:
İşlemcin öyle çok güçsüz bir model değil eğer bottleneck yapacaksa da misal fazla para vermeyip 1050ti gibi bir model seçersin ama yine de alırsın.
Anakartla alakalı bir sürprizle karşılaşmaman adına bir googleda aratsan yeter gibi.
SSD ye geçiş yapmanı da şiddetle öneririm ciddi çağ atlarsın

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı