Resimdeki Minecraft modunun adı nedir?

Crylogs

Decapat
Yer
Peter Kok
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 Tİ
AMD Ryzen 5 5600
16 GB RAM
Meslek
Dijital Oyun Tasarımcısı
Efenim 1. fotoğraftaki ve 2. fotoğraftaki modların ismini bilen var mıdır? Sanırım 1. fotodaki bir mod bir dungeon ve bir portal ekliyor. 2. fotoğraftaki ise elimizdeki şeyin ne zaman kırılacağını. Yardım ederseniz çok sevinirim, (bir modpack yapıyorum). Şimdiden çok teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• resim_2024-07-16_210659997.png
    resim_2024-07-16_210659997.png
    412,7 KB · Görüntüleme: 59
  • resim_2024-07-16_210850826.png
    resim_2024-07-16_210850826.png
    16,7 KB · Görüntüleme: 61
Modu bilmiyorum ama eşyaların dayanıklılığını görmek için sadece F3+H basman yeterli.
Kısayolu biliyorum hocam, sadece modpack için lazım, size zahmet sizde ufak bir araştırsanız çok güzel olur.

Efenim 1. fotoğraftaki ve 2. fotoğraftaki modların ismini bilen var mıdır? Sanırım 1. fotodaki bir mod bir dungeon ve bir portal ekliyor. 2. fotoğraftaki ise elimizdeki şeyin ne zaman kırılacağını. Yardım ederseniz çok sevinirim, (bir modpack yapıyorum). Şimdiden çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar birinci modu buldum, ismi dungeon loading diye bir modmuş. 1. fotodaki modu bilen varsa atabilir mi?

Son düzenleme:
Buradaki dayanıklılık gösterimi için çeşitli modlardan uygun olanını seçebilirsin; resimdekinin hangi mod olduğunu çıkartmak pek mümkün değil, ancak özellikle görseydim olabilirdi ki görmedim.

Arkadaşlar birinci modu buldum, ismi dungeon loading diye bir modmuş. 1. fotodaki modu bilen varsa atabilir mi?
Yazım hatası mı oldu anlamadım ama modun linkini istediysen burada.

Buradaki dayanıklılık gösterimi için çeşitli modlardan uygun olanını seçebilirsin; resimdekinin hangi mod olduğunu çıkartmak pek mümkün değil, ancak özellikle görseydim olabilirdi ki görmedim.

Yazım hatası mı oldu anlamadım ama modun linkini istediysen burada.
Cidden çok teşekkürler. Modpaketimi sizin sayenizde daha çabuk çıkaracağım, isterseniz mod paketi çıktığında buraya atabilirim, hemde herkes faydalanır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı